Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
am uitat sa va spun, fetele care nu ati fost la moeciu, sa nu va para rau, sa va para f f f rau:)))) ne-am inteles de minune, maia e o fetita f cuminte si frumoasa, e dulceata, a dat cadouri personalizate copiilor. abia astept sa-i revad si pe ei la mare.
cind am timp pun si eu poze
alexa
georgi75 spune:
Data viitoare nu scapati de mine.
Sper...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
alexa si mami spune:
miha, sper ca nu te superi, am redenumit albumul "moeciu" si punem toate pozele acolo.ok?
alexa
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Data viitoare nu scapati de mine.
Sper...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
data viitoare, nu mai spunem la nimeni
alexa
diadaniela spune:
corect ,mergem pe burta!
fug la mancare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Bine mah relelor...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
am uitat sa va spun, fetele care nu ati fost la moeciu, sa nu va para rau, sa va para f f f rau:))))
quote:
data viitoare, nu mai spunem la nimeni
quote:
fug la mancare
Nu mai manca ca-ti creste burta!
mariussimiuc spune:
Am uitat sa va spun ca de luna viitoare voi primi indemnizatia pe card. Am scapat de acriturile alea de la posta.
lunna27 spune:
Cum ai facut miha sa o primesti prin posta?Eu m-am saturat da dat spaga la postas
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
lunna27 spune:
Scuze,Miha am gresit,cum ai facut sa o primesti pe card??
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor