Deschidere de santier

Deschidere de santier | Autor: catalynaa

Link direct la acest mesaj

Incepem sa construim casuta noastra...problema este ca ne trebuie curent...avem in fata portii un stalp de curent,dar nu ne putem lega de el asa pur si simplu.Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o lamurire-ce trebuie sa fac sa-mi pot trage lumina?Ce acte imi trebuie,unde trebuie sa le depun si cat ma costa?Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Ehe, ai stalp in fata portii, te invidiez! Eu am stalp la 1 km
!!!!!!!

Pai ar trebui sa faci o cerere la cei de la Electrica. Te duci sa vorbesti cu cei care se ocupa de zona si iti spun ce sa scrii in cerere. Exista cereri provizorii care trebuiesc reinnoite la 6 luni si cereri pentru a trage curent definitiv cum va fi cazul tau.

De costat nu stiu cat poate sa te coste. Pana la urma ai de tras de la stalp la casa asa ca va fi putin sau poate nimic. Practic te costa cablul ca de sapat nu ai ce sa sapi. Noi de exemplu tragem pe sub pamant si ne-au spus ca daca vrem sa mai taiem din costuri sa sapam noi acel km si vin ei cu cablurile. Insa la noi costa de rupe ca este vorba de o distanta destul de mare.

Noua nu ne-au cerut alte acte in afara de cerere si situatia este ceva mai complicata!

SUCCES!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

cererea se face la electrica, ai nevoie si de act de proprietate a terenului pe care construiesti, si copie de pe cartea de identitate, pentru a trage curent definitiv casa trebuie sa fie zidita si acoperita, tu trebuie sa tragi provizoriu...
de costat te costa mult, nu stiu cit este pt. provizoriu, dar pe mine de la stilp in casa, m-a costat 15 milioane lei vechi anul trecut(distanta de la stilp la casa nu e mare)
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

cel mai bine e sa te duci la sediul electrica de care apartii si sa intrebi la fetele care iti primesc dosarul
am avut surprize sa sun la informatii (2 birouri distsnta) si cand am ajuns cu dosarul sa ma trimita inapoi ca nu stiu ce mai trebuia

am facut scandal ca nu sunt informatiile conforme cu celelalte, ca programul e scurt, invoiri, etc
NIMIC, facut un alt drum

programul de depunere e ceva de genul 8-12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Vezi ca Electrica are si site. Poate gasesti mai multe informatii acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

site-ul nu face 2 parale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by bebe03

cererea se face la electrica, ai nevoie si de act de proprietate a terenului pe care construiesti, si copie de pe cartea de identitate, pentru a trage curent definitiv casa trebuie sa fie zidita si acoperita, tu trebuie sa tragi provizoriu...
de costat te costa mult, nu stiu cit este pt. provizoriu, dar pe mine de la stilp in casa, m-a costat 15 milioane lei vechi anul trecut(distanta de la stilp la casa nu e mare)
nicol

Credema ca se poate muuult mai rau!!!!!!! Intr-adevar pentru a trage cativa metri este mult dar la km meu este o hotie pura ca ei oricum o sa incaseze de pe urma mea!

NO COMMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Fetelor,multumesc mult pentru raspunsuri...am sa intru si pe site-ul celor de la Electrica sa vad ce si cum....sper sa nu ma rupa la
bani

Mergi la inceput