Cine vrea vacanta la Paris?

Cine vrea vacanta la Paris? | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

Am primit azi pe email o "oferta" de la o prietena de-a mea Elena.
Oferta zice asa:

Buna,

Va scriu in legatura cu o rugaminte: am o prietena, Roxana, studenta in Paris, care pleaca in vacanta de pe 20 iulie pana pe 31 august si ar vrea sa inchirieze camera in care sta pe toata aceasta perioada. Pentru 40 de zile, ar dori 420 de Euro (atat plateste ea chirie pt o luna intreaga, dar vrea sa o inchirieze pt 40 de zile tot pt 420 de Euro). In afara celor 420 de Euro, persoana (persoanele) respectiva(e) trebuie sa depuna o garantie (cautiune vad ca-i spune Roxana) de 550 de Euro pt toata perioada de sedere, suma pe care o vor recupera cand pleaca.

Gandindu-se ca nu prea se vor inghesui oamenii sa inchirieze pt o perioada asa de lunga, Roxana este dispusa sa inchirieze si pentru numai 2 sau 3 saptamani. Deci daca ar gasi pe cineva care ar vrea sa vina doua saptamani la Paris, nu conteaza cand intre 20 iulie si 31 august, ar fi dispusa sa inchirieze camera pt cele doua saptamani pt suma de 210 Euro. Daca vor sa stea trei saptamani, atunci este 300 de Euro. IN TOATE CAZURILE PERSOANELE RESPECTIVE TREBUIE SA DEPUNA CEI 550 E PE CARE II VOR RECUPOERA CAND PARASESC CAMERA. Daca vor strica ceva prin camera, li se opreste din bani.

Deci:
doua saptamani: 210 Euro + 550 Euro cautiune + EDF ( adica gaz plus apa care se ridica la 10-15 Euro, depinde de cat consuma in perioada respectiva)
trei saptami: 300 Euro + 550 Euro cautiune + EDF (tot 10-15 Euro). Ea a platit apa si gazul 30 de Euro pe ultimele doua luni, deci ar veni cam 15 Euro pe luna
40 de zile: 420 Euro + 550 Euro cautiune + EDF pt cele 40 de zile.

In camera pot sta 2 persoane. Camera are 17 metri patrati, e bine dotata: colt bucatarie cu placi electrice, frigider, lavabo, sala de baie cu dus, WC, pat, televizor, masina de spalat in incinta (pe hol), fier de calcat, aspirator, cuptor cu microunde. Camera da spre gradina, e la parter, e racoare. ( Citat Roxana: "am murit eu de frig iarna, dar vara e un colt de rai:):):))".

Daca stiti pe cineva care ar dori sa petreaca o mica vacanta la Paris in aceasta perioada, pot sa-i fac legatura cu Roxana. Multumesc mult!

Elena

Daca e cineva interesat, il rog sa ma contacteze, sa il / o pun in legatura cu prietena mea, Elena.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor