Manastiri romanesti
Raspunsuri - Pagina 2
ham spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabytza25 foarte frumos, documentarul din linkul pe care l-ai postat, ham. Eu, din manastirile si bisericile din documentar, am fost cam la jumatate... dar de unele, intr-adevar nici nu stiam... bine ca m-ai informat, o sa am ce vizita la vara |
Majoritatea sunt plasate in niste locuri de vis, unele inaccesibile decat pe jos, dintre ele unele sunt de pe la inceputul crestinismului romanesc!
capcaunul spune:
ham, adaug la lista ta () una din perlele monahismului din Oltenia:
www.crestinortodox.ro/Schitul_Pahomie-359-12547.html" target="_blank">Schitul lui Pahomie, la poalele (tehnic vorbind chiar sub poalele) unuia din cei mai frumosi munti din Romania, Buila.
ham spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul ham, adaug la lista ta () una din perlele monahismului din Oltenia: www.crestinortodox.ro/Schitul_Pahomie-359-12547.html" target="_blank">Schitul lui Pahomie, la poalele (tehnic vorbind chiar sub poalele) unuia din cei mai frumosi munti din Romania, Buila. |
Sar-mana, l-am adaugat!
nasuc spune:
Buna,
noi (eu, sotul si fetita noastra) am vrea sa vizitam manastirea Ramet in iunie, chiar de hramul manastirii, si ma intreb
oare exista posibilitate de cazare la manastire? am sta cateva zile daca e posibil asa ceva.
Tare ne-ar placea sa asistam la toate slujbele de sambata pana luni.
Stie cineva daca e possibil?
Multumesc mult pentru orice sfat/recomandare/informatie.
gabytza25 spune:
eu zic ca cel mai bine ar fi sa intrebi acolo, caci chiar daca au s-ar putea, ca cu ocazia hramului sa fie "rezervate" pentru fetzele bisericesti care vor fi prezente acolo, la acea ocazie.
am gasit aici un link, unde este si un numar de telefon. incearca sa suni si o sa te lamureasca http://www.nistea.com/rimet_ro.htm
o zi binecuvantata
ioanaiub spune:
la manastirea ramet am mers destul de des, sunt si posibilitati de cazare dar cand e hramul manastirii e foarte multa lume si s-ar putea sa nu gasesti locuri ... e foarte frumos la ramet, zona e minunata si maicutele sunt foarte ospitaliere
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
roli25 spune:
Manastirea Nicula din Gherla/Cluj, acolo m-am rugat la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului sa-mi dea copilasul mult asteptat si imediat cum am plecat a inceput puiul sa creasca in burtica. Am revenit, acolo dupa ce a venit si al-2lea pui, toti 4 sa multumim pentru minunile pe care ni le-a dat si voi reveni de cate ori voi putea.
Stiu ca Ea ne-a ajutat!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI