Cazare PRAGA

Cazare PRAGA | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Vrem sa stam 1-2 nopti in concediu si in Praga si am cautat cate ceva pe net. Hotelurile din lantul Ibis sunt foarte scumpe in Praga (peste 100 euroi) si as vrea sa gasim ceva mai rezonabil si cat de civilizat posibil.
CIne a fost imi poate da si mie o idee? O adresa de net ceva, pliiiz!!
Multumiri anticipate!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Dana, uite de ex. un link al unui hotel care are preturi acceptabile:
http://www.extolinn.cz/accommodation.html
Incearca sa te uiti si pe link-ulwww.hotel.de/Search.aspx?lng=EN&hs_locationnr=98729&hs=2&hs_ltype=1&hs_validate=2&hs_circum=0&hs_destination=Prag&hs_llat=50%2c08756&hs_landisoa3=CZE&hs_llong=14%2c416" target="_blank">asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Dana, uite aici un alt link, cu apartamente de inchiriat in Praga, in regim hotelier. O prietena a mers in decembrie si au platit, 4 persoane, pentru 3 nopti, 200 de euro in total. Poti face rezervare prin mail, din cate am inteles.

Vacanta placuta

http://www.hotelsprague.cz/krakovska

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu am stat in martie 2006 la Hotel Apollo (care nu e in centru) la 25 euro/noapte camera single. Rezervarea si plata am facut-o pe net la agentia de turism de pe situl Taromului. A fost super OK, curat si un mic dejun foarte bogat, inclus in pretul camerei.
Singura posibila problema e ca nu e situat in centru ci la vreo 20 min de mers cu tramvaiul. Dar pentru mine nu a fost un inconvenient.
Daca nu gasesti situl, iti dau un PM.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Am fost si eu de doua ori in praga, si de ambele dati am stat intr-o zona putin mai periferica a orasului, in niste hoteluri putin mai ciudate... in sensul ca toaleta si dusul era impartit intre 2 camere. Intri in hol cu o cheie, unde exista doua camere, care se pot inchide cu o alta cheie, si exista o incapere unde e toaleta si o alta incapere cu dusul si chiuveta. Pare cam ciudat, dar chiar daca nu e lux, e curat si o noapte-doua rezisti. Acu trei ani, cand am fost, cazarea era 20 euro/noapte cu mic dejun. In decembrie anul trecut am fost ultima data, dar nu stiu cat a costat hotelul separat, pt ca am fost in excursie organizata.
Problema e ca nu mai tin minte numele hotelurilor... ma mai gandesc, sau ii intreb pe prietenii cu care am fost.
In orice caz, nu o sa iti para rau ca ati ales praga. e un oras extraordinar de frumos. ultima data am fost chiar inainte de craciun, si a fost ca in povesti... sa ne scrii cand vii inapoi. eu una abia astept sa mai trec pe acolo. daca as putea, de maine m-as muta acolo.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vom pleca si noi pe 19 iulie la Praga. Deocamdata am rezervat doar biletele de avion. La cazare nu stiu daca e mai rentabil sa cautam prin agentie sau pe net, direct la hotel. Ce parere aveti? Oricum, m-am uitat pe linkurile date de voi si am gasit ceva oferte convenabile.

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Azi am "sapat" si eu mai mult dupa hoteluri....
Mi s-a parut ok Apollo si inclin sa aleg asa ceva decat un hotel sau pensiune situate prea in centru si cu riscul de a nu gasi loc de parcare sau a te costa parcarea prea mult. Si-asa noi mergem ori pe jos, ori cu transportul in comun prin orasele vizitate.
Caudia noi facem de obicei direct la hotel rezervarile cand mergem de capul nostru in circuit. Pe net gasesti sute de oferte pe cand agentiile lucreaza de obicei cu cateva hoteluri dintr-un oras.
Mai povesteste si tu ce ai mai aflat....

Pup,

Mergi la inceput

Ne-am hotarat pentru Ibis Karlin (prin agentie)- 332,50 /5 nopti. Am ales Ibisul pt ca stim ce e pe acolo (si in Viena am sta la ei) celelate desi au preturi atractie.... mi-e teama.

Avionul va fi 255 (tot prin agentie) desi Marshal-ul ne-a dat 230 dar cu luat cazare de la ei si nu ne-a convenit. Am primit tot felul de oferte de la agentiile la care am sunat.... dar nu stiu cat de serioase sunt.

Ideea e ca ne-am hotarat, plecam pe 19 iulie. Voi?

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Cursa CSA costa intre 210 si 290 (cu tot cu taxe) asa ca pretul pentru transport mi se pare ok. In ceea ce priveste cazarea, depinde de ce va doriti. Pentru ceva mai linistit si ... romantic, eu zic sa luati un hotel in centru si daca se poate cu atmosfera locala (adica nu unul care face parte din marile lanturi). Plus de asta, IBIS Old Town de exemplu are chiar acum in fata un soi de santier.

Pe site-urile hotelurilor veti gasi de obicei cele mai mari preturi (similar tarifului de receptie), de aceea e de preferat sa gasiti resursele de rezervari on-line si sa le folositi.

In tara puteti folosi serviciile CMB sau Tarom (de preferat chiar agentia lor de turism, cu mentiunea ca e bine sa gasiti voi hotelul ca ei sint cam p-afaristi cu astea).

Daca exista restrictii bugetare atunci merge orice; daca vreti calitate sigura, atunci minim 3* (si asta daca aveti referinte precise despre locul respectiv) sau 4* ca sa fiti siguri. Teoretic la ceva peste 100 euro pe noapte camera dubla cu mic dejun inclus ar trebui sa fie ok.

Bafta si distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pentru 2 nopti nu avem pretentii de cine stie ce hotel deosebit....e suificient sa aiba toate utilitatile IN CAMERA si sa fie curat si relativ ok ca distanta fata de centrul istoric.
Si noi am folosit lantul IBIS anul trecut in toate orasele unde exista, insa acum pentru Praga am dat o cautare pe www.ibishotels.com si m-am ingrozit ce am gasit: cel mai "ieftin" este 91 Euro/ camera/ noapte fara breakfast, adica se mai adauga 18 euroi pt 2 adulti. Mi se pare enorm fata de Germania unde Ibisurile au si 46 Euro/ noapte...dar ma rog, probabil Praga face aceeasi politica ca si Bucurestiul unde tot asa, Ibisurile sunt mai scumpe decat in tarile in care chiar ai ce vedea.
Inca nu ne-am decis la cazare....
Cat despre perioada, cred ca vom ajunge in Praga pe 1 august.
Noi calatorim cu auto.

Mergi la inceput

Am inchis. Transport cu avionul si cazare la Ibis Karlin. Ni se oferise de la agentie Apollo cu 53 euro dar nestiind nimic despre hotel (e la 4 km de centru) am ales Ibis Karlin (macar am siguranta "confortului" si 2 km de centru) cu 66 euro. Sper sa fie bine! Sper sa nu ne para rau ca nu am ales altceva.

Revin cu amanunte, daca intereseaza pe cineva !

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput