La France (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Maria I spune:
Mirunda,
Tu ai dreptate, zise ea Aurasu' ceva de-o vacanta, da' io, Roza...
Ce aiurea ca nu va puteti vedea... nu mai rasucesc si eu cutitul... Da' poate, intr-o buna zi, ne-om aduna si noi cu toatele (icon visator)
Oana, am gasit mishcordelu' de-l catam mai devreme

Lulu, gata, i-am avut! 88/100
Te banuiesc de niscaiva capacitati prevoyante
Da' tot nu-s impacata cu alea 12 puncte in deficit
De-acum, treaca de la mine si vorba lu' bunicu: "... e bine si-asa rau!" Si ca sa nu fiu nedreapta, recunosc (cam cu noduri) ca mi-a folosit si cursul de fle urmat la universitate.
Azi ma chemara la politie, cica pt ancheta in urma depunerii dosarului de expert. Totul a decurs normal pana in momentul in care au vrut sa stie ce motivatie am si mie mi-a zburat porumbelu': io, cetatean model, nu mai pot dormi de griji civice si simt nevoia sa ajut politia si jandarmeria! Ca prea statusem serioasa aproape o juma' de ora
Da' am zis ca vreau sa-i ajut, nu ca fac benevolat la ei.
Cu pilula aia nu stiu ce zic
Ma duc sa termin cu permacultura si mai arunc un ochi (stangu') mai pe racoare
re
Otilia spune:
quote:Oana, eu vad scris asa:
Originally posted by oana cretu
Am gasit. Uite aici:http://www.doctissimo.fr/html/sante/mag_2000/mag0728/se_2050_mme2.htm Cica abia in 5 ani o sa iasa.sa ca mai avem de suportat capotul.
La première pilule pour homme 100 % efficace
(juillet 2000)
Développée par des chercheurs écossais, une pilule contraceptive testée sur 60 hommes à Edinbourg (Ecosse) et à Shanghai (Chine) s’est révélée efficace à 100 %. D’autres essais devront être conduits, mais les chercheurs envisagent sa mise sur le marché dans les cinq ans.
In interpretarea mea articolul a fost scris in iulie 2000, daca faci socoteala plus 5 ani =>> iulie 2005 si suntem in iunie 2006, deci au trecut chiar 6 ani de cind a fost scris articolul. De aceea cred ca va aparea in curind si se anunta la PMI.
PS: si eu m-am ingrasat de le pilule, tot 45 kg aveam cind am inceput sa iau (la 22 ani) iar acu'...
floricici din gradina mea
oana cretu spune:
Merci Otlilia!
Eu, puturoasa, nu am citit tot.
Noroc cu tine.
Nu are nimic, el se ingrasa, dar stie sa si slabeasca, eu nu.![]()
Marieeee, si eu stiu sa rad asa 

Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
Violetik spune:
quote:
Originally posted by Mirunda
Violetik, BlueAir ajunge la Paris Beauvais, asta e la cam 90km la nord de Paris, dar e autobuz direct de la iesirea din aeroport pana la Paris -Porte Maillet (13-15€). Acolo ai metrou, sau statie de taxi, trebuie sa ajungi la gara Montparnasse, de acolo pleca trenurile spre Nantes, cam 1/ora, ai sanse sa gasesti bilete cam cu o ora inainte. Costa cam 50€. In schimb, prin Internet poti gasi si cu 25€, vezi daca te descurci pe site-ul de la SNCF, caile ferate de aici:
http://www.voyages-sncf.com/leisure/fr/launch/home/
Drum bun!
Merci mult, mult de tot Mirunda! De un astfel de raspuns explicit si aveam nevoie!
lu.more spune:
'Neata
In primul rand, Maria, felicitari! De ce nu ma mir?
[Emoticon-cu-unu'-de-sare-in-sus-de-bucurie-si-l-dor-palmele-de-atata-aplaudat]
In al doilea rand, cine vine cu mine in www.languesdefranceenchansons.com" target="_blank">Aceasta calatorie ?
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by lu.more
'Neata
In primul rand, Maria, felicitari! De ce nu ma mir?
[Emoticon-cu-unu'-de-sare-in-sus-de-bucurie-si-l-dor-palmele-de-atata-aplaudat]
In al doilea rand, cine vine cu mine in www.languesdefranceenchansons.com" target="_blank">Aceasta calatorie ?
.................................................................................Dragii de noi
Kyo
As merge eu, dar nu vrea.:(
Oana si Seb

(10.01.2005)
POZE
1 2 3
lu.more spune:
Ce nu merge, Oana? intri pe prima pagina si nu merge mai departe, sau nici macar atat?
Buuun... atunci pun linku' complet :
www.languesdefranceenchansons.com" target="_blank">http://www.languesdefranceenchansons.com
... fin'ca daca nu merge, n-ai decat sa copiezi adresa intr-o alta pagina noua.
Iar pe urma te duci si-ti cumperi bilet in dreptunghiul rosu din stanga.
Dragii de noi
Kyo
oana cretu spune:
Pai ce nu merge? Incerc sa imi iau bilet, dau clic, se aude zgomotul ala, dar nu-mi da bilet.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3

sa ca mai avem de suportat capotul.