Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
Asta cu avertismentul mi se pare super OK.
Si sa fim sincere, chiar merita.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
gogosar spune:
Buna.Ma primiti si pe mine in grupul voctru de optimiste zabauce?
Eu mai scriu la aspirante optimiste, deci sunt pe toate planurile o optimista(imi doresc f mult un bb)..
Ma numesc ANCA, si sunt nascuta pe 26.05.1973.
Sunt o fire optimista, mereu caut partea buna a lucrurilor, chiar daca situatia nu se prezinta prea roz.
Va multumesc si va pup.
georgi75 spune:
Bun venit Anca
.
Bineinteles ca te primim.Si-ti doresc un bebe cat de curand.Te voi trece pe listuta dupa ce-mi hranesc si-mi bag bebelina la nani.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
ANCA , bun venit in club!
Sper sa te simti bine aici cu noi.Suntem cam zabauce dar optimiste si inimoase!
Sa iti dea Dumnezeu un bebe cat mai curand!![]()

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
iri_sori spune:
Buna fetelor!
ANCA bun venit printre noi
gata am mai scapat de un examen
mai am doua si gata
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
georgi75 spune:
Toata lumea tace...Nu mai aveti chef de DC?
K...io plec la tara.Ne auzim pe seara.
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Eu am dormit de la 17.00 pana acum 15 min.Trebuia sa ajung la cineva in vizita si uite cat am dormit.Am zis ca stau putin intinsa ...dar m -a furat somnul.Acu* sa vad daca mai dorm la nopate.Slaba rau miscarea pe aici....scot oare biciul ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Buna seara fetelor,
Am ajuns si noi acasa..dupa o zi frumoasa cu gratare si voie buna. M-am chinuit sa intru si nu am reusit. Norocul meu...Dany...k si dimineata.
CUMILE te iubesc...si sper sa nu fiu off-topic, dar sunt zapauca si nu ma tratez!![]()
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Aoleu Sunule tu oi fi facut vreo boacana si de-aia nu mai poti intra...
.
Danezo daca tot ai dormit poate stai mai mult pe DC ca aseara te-ai culcat repede...Ti-ai visat ursitul?
you all si revin
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
diadaniela spune:
hello fetele!
am dus-o si eu pe soacra mea la tara.
am scapat.![]()
bine ai venit Gogosar!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana