Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)
Raspunsuri - Pagina 25
georgi75 spune:
Neatza fetele.
Si io la cafeluta cu voi.
O zi buna sa aveti.
Io fug cu Stef la doctor ca nu o lasa mucii deloc.
Ne auzim mai tarziu.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
addinel spune:
neatsa la optimiste!
georgi si nu te mai da cu capul de pereti daca tot te doare. poze cu casa pun diseara, nu mi-a stat capul la asa ceva, fusei ocupata cu altele... pupicu a fost tare incantat, a zis ac daca viitoare cand pleaa pot sa fac si dormitoarele in rest, liniste si pace, noi o ducem intr-o vesnica indragosteala, de cand ne intoarcem de la serviciu stam bot in bot de am disperat-o pe sor-mea.
pupici si revin...
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Ok.M-am linistit.
Beeey...ce-aveti mey de sunteti tacute?
Cerem inchiderea subiectului?
Of of.... pagina 3....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
krelia spune:
Eu......
m-am plictisit! Stop. Vreau acasa. Stop. Ma declar nula. Stop.
cre' k de luni intr-o saptamana imi iau contzed...ca vreau sa zac...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
addinel spune:
iete la ele ce dorm in front. si eu ma agit de zor... da' cu folos, am in manutza mea certificatele prenuptiale cu data care-mi trebuie. m-am scos!
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Bravos Addinelu.
Beeey!Am facut actele, gataaaa ma apuc de cautat apartament cu 3 camere.Tineti-mi pumnii.
iri_sori spune:
Bna seara!
Georgi iti tin pumnii.
Iata si o gluma
In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala.
V-ati intrebat vreodata de ce?
Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele. Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige:
- Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele !!
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
daniela_daneza spune:
Buna seara !
Bravo Adina ! MUNCESTE CU FOLOS ...dar pozele unde sunt? Stii tu ..de la casa?
Georgi , spor la cautari!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Hellloooo!!!
I'm back....
Nici nu stiu cu ce sa incep....... a fost o perioada stresanta... obositoare... tot ce vreti... dar a trecut ... sunt LICENTIATA!!!! ... si sunt din nou alaturi de voi
La scris a fost ok... am luat 9.20 (se putea si mai bine )... de oral ce sa mai zic... acolo a fost nasol am luat doar 9.66... dar acum nu mai conteaza.... am scapat..
Aaaa... multumesc ca ati fost alaturi de mine... ... in special lui mami... ii multumesc ca a avut incredere in mine si m-a sustinut... te ubesc mult mult dulce
Revin un pic mai tarziu...
iri_sori spune:
Felicitari!!!!!!!!!
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=