Usi bune si ieftine, unde?

Usi bune si ieftine, unde? | Autor: Gandacel

Link direct la acest mesaj

Caut sa fac niste usi de interior cat de cat aratoase, din lemn, nu placaj, care sa aiba si niste preturi accesibile, adica in jur de 5 milioane. Stiti unde in Buresti se fac astfel de usi? Nu la firme cu site internet, ca majoritatea care au site au preturi aberante. Ma intereseaza magazine de cartier, depozite, sau ceva asemanator.
Ati vazut, ati facut? Imi puteti recomanda?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am cumparat astfel de usi de pe Valea Cascadelor, usi importate din Polonia care se vand ca painea calda
nu-mi vine in minte numele firmei importatoare
chestia ca le-am cumparat de la un showroom cu obiecte sanitare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Nicoleta cred ca era vorba de Porta Doors, ei au fabrica in Polonia si stiu ca au o retea buna de distributie.Nu stiu daca le fac din lemn plin sau doar le placheaza cu furnir ...
Gandacel - eu am in ap si usi de lemn si usi de "placaj" dar trebuie sa fii foarte atenta la usile de lemn. Noi le avem de 6 ani si dupa vreun an de la montare pe toc au aparut niste crapaturi destul de urate. Si le-am facut la comanda la o mica fabricuta din Timisoara, au costat destul de mult.
pot spune ca acum la casa pe care o finisam nu voi mai pune de lemn ci vom alege sau Porta sau din pvc (desi alea de pvc sunt cam seci si arata a usi de spatiu public).

Cred ca e super daca gasesti undeva usi la care sa iti garanteze ca lemnul e uscat .

Leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

M-as mira sa garanteze cineva ca lemnul e uscat. Poate doar sa te asigure verbal... Insa cred ca nu e greu sa rezolvi crapaturile, cu niste chit special si o vopsire. Despre usile Porta stiu, sunt cam scumpe si daca le fac la comanda dureaza cam 3 luni acum.
Mi-a mai facut cineva o oferta de usi din aluminiu, placate cu furnir si colant colorat, insa nu fac si tocuri... Ceea ce mie mi se pare urat la o casa.

Mergi la inceput

nu e firma aia, al naibii nume (FAREST) cred ca sunt

sunt cei care au usile expuse in practiker

Mergi la inceput

http://www.farest.ro/usi/ro/index.htm

Mergi la inceput

gata
ei sunt
daca te duci la magazinele lor, e pe baza de comanda si dureaza cam 3 luni mi-au zis mie

te duci pe valea cascadelor si cauti usile farest si le gasesti usor de cumparat, chiar pe loc

dar la magazinele lor de pe site nu stiu de ce e perioada atat de mare de asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poti incerca si aici Intreaba de domnul Baciu Radu si daca iti place ceva (doar atunci) spune-i ca vii din partea mea si ca il rog sa te sprijine. Dar doar daca iti place ceva si doresti sa achizitionezi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu am luat de aici, chiar ne-au venit alaltaieri:
http://www.acmob.ro/. Nu au fost chiar ieftine, cu tot cu toc si montaj ne-au dus la 4800 ron, 7 usi. Montajul a fost 160 eur din pretul asta. Deci cam 6 mil de usa...
Dar sunt foarte reusite. Comanda a durat cam o luna.

Cei de la Porta Doors au niste super-preturi, am fost si la ei, plus ca dureaza cam 7 saptamani din cate imi aduc aminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Multumesc tuturor. Am comandat pe Valea Cascadelor si am ajuns la 35 mil. 8 usi, dintre care una dubla. Arata bine. Nu sunt incluse geamurile in pret, acolo unde punem, insa oricum le facem si pe alea la comanda, ca iesim mai ieftin si frumos.
Am alergat mult, dar a meritat.

Mergi la inceput