pete galbene pe hainute bebe

pete galbene pe hainute bebe | Autor: enn

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum as putea scoate petele galbene de pe hainutele vechi ale baietelului meu? Peste aprox. 3 saptamīni soseste fetita si despachetīnd azi cartoanele cu hainute, am constatat ca-s pline de pete galbene, desi eu tin minte ca le īmpachetasem fara...
Multumesc anticipat.
E.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

baga-le la masina de spalat la program de fierbere(daca iti permit etichetele) si pune si ceva gen vanish(adica ceva pt pete, dar nu clor).

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Merci, dar din pacate se spala sau la 40 sau 60 conform etichetelor.
Le-am īnmuiat īn bicarbonat si spalat dupa, unele au iesit, altele ba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

gasesti la amway produse de scos petele ce nu contin clor,sunt pe baza de oxigen activ si detergenti fara fosfati

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Multumesc, mai fac o īncercare.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Si eu am patit la fel, dupa cateva spalari isi revin! Sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios1

Mergi la inceput

Hermis, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Vanish. Le pui la inmuiat cu foarte putina apa si juma de sticla de Vanish, le tii 20-30 minute. Apoi le bagi la masina si le speli cum scrie pe eticheta (cu Ariel). Daca sunt albe foloseste Vanish white in acelasi mod - se vor face alb stralucitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Chiar daca scrie pe etichete ca se spala la 60 de grade, te uiti la material si iti dai seama daca le poti baga la 90. Sunt cele din bumbac care nu se strica la o temperatura mai inalta. Solutiile pentru pete sunt foarte bune. Probabil nu sunt pete de la mancare, ci de la pastratul in pachete in dulap.

Ioana

Mergi la inceput