Clubul Studentelor .... in vacantza !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 15
voicu_bebi spune:
neata fetele...ce mai faceti voi... eu de cand nu am mai intrat am dat niste re-re-re o gramada de rereuri la facultate si am luat cat sa trec peste matginea aia de limita de credite....si ma bucur si eu de anul 3 momentan sa zicem....
dar cam pustiu pe aici? ce s-a intamplat cu voi fetele ...cam absentati...sa intelegem ca sunteti constiincioase...va pup pe toate....
Poze
olim spune:
Salutare fetelor
Vad ca e putina miscare pe la noi.Macar acum ca avem timp ca dupa aceea avem de invatat![]()
Un semestru bun tuturor
louisea spune:
Mda probabil fetele invata de zor ![]()
Ceea ce ar trebui sa fac si eu 
Cand incepi sesiunea Olim?
olim spune:
pai eu in mai ma duc acasa, ca am liceenta.Si am sesiunea de la cealalta faculta, dar o sa ma duc in presesiune, ca nu pot sta atat in romania.
Ca m-o pus baubau sa ma inscriu la a doua faculta

louisea spune:
Ok.. Dar daca nu´s indiscreta de ce n-o faci acolo in Spania?
N-ar fi mai bine? asta daca te gandesti sa lucrezi acolo.. Sau ai vrea sa te intorci in Ro. la un moment dat?
La ce vrei sa te inscri?
olim spune:
pai noi vrem sa ne intoarcem in romania cu timpul.
Sunt anul 1 la Inginerie economic#259; ![]()
bAFTA TUTUROR IN SESIUNE, LA COLOCVII SAU ALTE EXAMENE
lorena_andreianu spune:
Fetele, n-am mai scris de o gramada de timp.
Sunt destul de ocupata cu scoala si sincera sa fiu, abia astept vacanta!
Pe scurt, dupa o luna de scoala am inceput verificari la fiecare materie. Dupa ce s-a terminat tura I de verificari, am avut o sapt de respiro (vb de lucrari, nu de cursuri, desigur) si acum suntem in tura a II-a. Mai am 3 lucrari si gata, vacanta. Si dupa, sesiunea...
Deocamdata stau bine cu notele, dar sa vedem sesiunea, care se zice ca e si mai nasoala. Si cum sa zic, mi s-au parut destul de grele aceste verificari, caci se cere f mult in plus fata de cursuri...
Si oricum, e total diferit fata de ce am facut eu in Ro... si ca organizare si ca structura si ca predare... tot!![]()
Dar imi place, am colegi simpatici si pot spune ca se compenseaza.
Mult succes in continuare si spor la invatat. Voi tot pe 22 luati vacanta?!
Pupici.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
olim spune:
s i eu trebuie sa ma apuc de invatat.Mi-am adus o gramada de cursuri din romania, sper sa am si chef de ele