de ce sunt romanii...nu stiu cum sa-i numesc!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by mariuta28

Dragi mamici fericite,
Va citesc gandurile frumoase si ma umplu de emotie.Va felicit si va admir.
As vrea sa va trimit cateva date despre mine.M-am hotarat ....adoptie. Am mai incercat sa fac pasul acum 6 ani dar....sotului meu i-a fost frica , familia nu a fost de acord.Motive au existat multe.Atrebuit sa renunt. Dar nu am incetat sa sufar.Eu nu pot avea copii si am o varsta mai mare, 47 de ani (desi nu ma simt deloc).Dumnezeu i-a inmuiat inima sotului meu si ne-am hotarat.Vrem sa adoptam o fetita de cca 2 anisori.De cand ne-am hotarat au inceput problemele (in special serviciul meu , care trebuie neaparat schimbat pentru ca se fac restructurari).Acest lucru ma deprima ingrozitor dar incerc sa depasesc , desi sunt aproape la pamant.Nu vreu sa pierd acest ultim tren.Ajutati-ma cu orice sfat.
Mariuta

Mariuta, niciodata nu e prea tarziu sa faceti acest pas! daca vrei ca viata ta sa se implineasca si sa ai pentru ce trai si pentru ce sa mergi mai departe, fa pasul asta fara nici un fel de regrete si fara nici un fel ganduri rele!
gandeste ca de acum incolo viata ta se va schimba radical si ca acel copil care iti este destinat te va face sa ai pentru ce lupta!

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

m-am prost dispus dis de dimineatza...am venit sa dau o raita pe la voi ca sa imi vina tonusul la locu' lui.
Voi ce le spuneti alora care privesc un copil adoptat ca "saracu', n-are si el parintzi?"

Ca eu am tendintza sa ii injur si sa plec.
Stiu, nu asa face o mama responsabila....
Si ce fac eu va trebui sa faca si fie-mea.

Deci, sugestii?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulser_30 spune:

elise mai intai felicitari pt bblisa,esti o mamica fff fericita!!!eu sunt in stadiul de viitoare mamica,adica sunt la inceput de drum si eu imi doresc f mult o fetita iar daca atunci cind o voi avea,cineva mi-ar spune ceva de genul,,vai saracuta,nu are parinti?ce bine ca ti-ai facut pomana...,,(pt ca am auzit ca mai sunt si oameni deastia)eu nu as spune decit ca nu mai am ce discuta si de prietenie sau ceva de genul asta nici nu s-ar pune problema,cu oameni care pot gindi asa!!!Deci nu as putea decit sa compatimesc asemenea persoane care nu pot gindi mai mult decit atit.Copii sunt ingerii de care noi oamenii maturi avem atita nevoie,indiferent de statutul lor de origine,statut social etc.parerea mea este ca /copii intodeauna descretesc fruntile oamenilor datorita puritatii lor ...de aceea ei ne sunt mult mai superiori noua oamenilor maturi.copii sunt cei mai curati sufleteste indiferent de provenienta lor.aceasta este parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Eu am o persoana care imi ERA tare draga. Care nu s-a exprimat ceva timp de cand aveam copila, pana si-a luat inima in dinti si m-a intrebat: "dar voi nu aveti de gand sa faceti un copil al vostru?" (raspunsul a fost ca AVEM un copil al nostru, dar asta n-a multumit-o) In momentul ala am simtit ca mor, am simtit ca nu mai vreau s-o vad in viata vietilor mele si desi nu e deloc politicos (are cam 70 de ani) n-am sunat-o de sarbatori sa-i zic la multi ani si nici nu cred ca o voi mai suna vreodata. Sotului meu n-am avut puterea sa-i povestesc. Pur si simplu simt ca mi se ridica sangele in cap de cate ori ma gandesc la discutie. Asta e! Ma doare, der simt ca ceva s-a rupt si nu se mai poate innoda. Si daca pana acum nu a inteles nu va mai intelege de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Elise

Voi ce le spuneti alora care privesc un copil adoptat ca "saracu', n-are si el parintzi?"

Ca eu am tendintza sa ii injur si sa plec.
Stiu, nu asa face o mama responsabila....
Si ce fac eu va trebui sa faca si fie-mea.

Deci, sugestii?

Elise & BBLisa

Ba eu zic ca e bine si cum te-ai gindit si eventual nu e chiar asa de rau citeodata ca fetitza sa invete un "up yours!"-cu traducerea in romaneste respectiva si sa-l spuna cind e cazul dupa nevoie.
O varianta muuuult mai eleganta ar fi sa spui ca preferi copiii adoptati adultilor timpiti ca dovada ca ai adoptat unul si ca pe timpiti ii ignori, si apoi pleci elegant cum ziceam,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput