Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

No...maine se implinesc 4 ani de cand sufletele noastre si-au spus DA. De cunoscut si vibrat , vibrau ele de cativa ani, dar noi nu eram constienti! Asa ca....

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

No...maine se implinesc 4 ani de cand sufletele noastre si-au spus DA. De cunoscut si vibrat , vibrau ele de cativa ani, dar noi nu eram constienti! Asa ca....

La cat mai multi, naseilor! Si la fel de plini de surprize plakute!LA MULTI ANI !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Multumim, Dany! Ce sa zic..sper k la aniversarea celor 5 ani, sa fim emotionati, langa finii nostri, care vor rosti sfantul da in fatza lui Dumnezeu. Sper...pt ca eu chiar imi doresc asta si tu o stii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Multumim, Dany! Ce sa zic..sper k la aniversarea celor 5 ani, sa fim emotionati, langa finii nostri, care vor rosti sfantul da in fatza lui Dumnezeu. Sper...pt ca eu chiar imi doresc asta si tu o stii!

Stiu iubita ! Multumesc ! Sa dea Domnul !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Sun, io-ti urez maine LMA.

Si aici e o caldura f mare si eu m-am apucat dupa ce am venit de la lucru si am facut Strudel cu mere, apoi mi-a fost o caldura de numai in bucatarie. Acum sint intre computer si balcon. Am facut cafea si papam strudelul cu sos rece de vanilie. Nu vreau sa fac pofta la nimeni, v-a trimit si voua virtual o felie.

toate optimistele tacute azi,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Him...hai arunca. Bai tu ma zapacesti cu mancarurile tale. Noroc ca inca nu mi-e foame, ca altfel te bateam! Hai pup la fata dulceeeee....k un strudel!

Mergi la inceput

Him,multumim de strudel.Foarte bun!

Am sa merg la o terasa pe lac , in parcul Tineretului sa savurez un caffe frape cu inghetata....asa ca la nopate s-ar putea sa nu mai am somn!Si sa bantui pe forum ...

Dany

Mergi la inceput

Sa ai pofta finutza! Aia imi place si mie...desi eu si cafeaua suntem certate...dar aia e altceva! La fel imi plac baclavalele sau sarailiile cu inghetata...dar pe astea le mananc atunci cand merg la ai mei...ca e una dintre specialitatile cofetariei noastre. Si e atat de dulceee....of of....diabetu meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna fetelor!!!!!!!!!!!

nu mi-am mai facut aparitzia, din pacate pe la voi...de fapt mai pe nicaieri...

sunule ce meseriash de insotzitor in viatza ai! cate apartamentzutze si casutze vrea dumnealui!
la multi ani pt maine!
si cat mai multe aniversari similare!!!!!!!!!!!!

pupici gashtii si intergii familii!
numai bine!
mai trec pe al voi ca-mi place veselia de pe aici
pupici!!!!!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

seara buna la fete pina la 6 am fost la munca am venit acasa m-am apucat de mancare calculatorul a fost ocupat ba de soata ba de fimea acus m-am enervat si i-am dat la o parte sa mai intru si eu domne pai se poate sa nu va salut.
Sun si mie imi plac baclavalele si sarailia numai ca nu am mancat niciodata cu inghetata?dar dupa ce spui tu cred ca este bun

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput