Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 21
andreea_trend spune:
Noi bine...
Tu zi-ne ce faci?
quote:
Originally posted by SunSmile
Hielouuuu
Ce fac fetele? Bine sanatoase?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
SunSmile spune:
Bhey pe mine m-au carat ai mei de la 2 ani dupa ei, iar la 3 ani treceam prin experienta primului zbor. Si asta pe vremurile "acelea". Asa ca nu te mai plange!
Stii ca te iubesc, nu? Hai drum bun si distractie placuta la tzara! pup
quote:
Originally posted by georgi75
Lasa mah!Lasa!Ca plec si io la tara.Nah!Voi va duceti in concedii... alea alea...
Lasa ca faceti voi cupii si a mea o sa fie mare si o sa plec si voim o sa stati acasa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Io fac bine, Copki. Obosita si un pic nervoasa, dar bine. Detalii "picante", de acum incolo, pe pm. K am auzit ca sperii lumea....
quote:
Originally posted by andreea_trend
Noi bine...
Tu zi-ne ce faci?quote:
Hielouuuu
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
addinel spune:
sunule, pe cine sa sperii??? baga un pm sa stie si fata. si adauga ceva detalii picante, ca io-s tare de inima si nu ma sperii oooof, o zi lipsesc si eu si taman atunci se petrec lucruri
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
andreea_trend spune:
Ceeeeeeeee????
... stai ca vin acum pt detalii.
quote:
Io fac bine, Copki. Obosita si un pic nervoasa, dar bine. Detalii "picante", de acum incolo, pe pm. K am auzit ca sperii lumea....quote:
Noi bine...
Tu zi-ne ce faci?quote:
Hielouuuu
krelia spune:
Ce sa-ti fac , madam, daca nu esti omniprezenta si tu....
quote:
Ceeeeeeeee????
... stai ca vin acum pt detalii.
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Ce detaLII?Ce s-a intamplat si io nu stiu?
Sa-i zic ceva de rabla colegului? Ca cica s-a stricat.Si io asteptam sa vina sa ma ia...si cand colo il lasa taraboanta-n drum.Acu cum il mai conving io sa nu schimbe masina???Ca io aveam alte planuri si-l tot duceam cu zaharelul, ca masina e buna si bla bla bla.
Of of...mai mai....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
krelia spune:
auzi..o sty p'aia cu "crede si nu cerceta" ?..io zic sa nu te afunzi prea mult in cercetari ca n-o sa prea dea bine..
si-n fond..tu ar trebui sa ai alte preocupari...vorba aia..nunta..alea alea..sau, ai ramas cu sekele de la facultate si te pomenesti ca ai in cap, pe langa cercetare, si-un mic sondaj, un focus grup...etc..etc...
quote:
Trebuie sa fac o cercetare... desi imi pot da seama despre ce e vorba
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Avand in vedere ca lucrarea de licentza are ca tema o cercetare de marketing...
Da facui cercetarea si deja mie greatza
quote:
Originally posted by krelia
auzi..o sty p'aia cu "crede si nu cerceta" ?..io zic sa nu te afunzi prea mult in cercetari ca n-o sa prea dea bine..
si-n fond..tu ar trebui sa ai alte preocupari...vorba aia..nunta..alea alea..sau, ai ramas cu sekele de la facultate si te pomenesti ca ai in cap, pe langa cercetare, si-un mic sondaj, un focus grup...etc..etc...quote:
Trebuie sa fac o cercetare... desi imi pot da seama despre ce e vorba
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"