Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 16
daniela_daneza spune:
Va invit la masa !Ca nu imi place sa maninc singura.Meniul consta in mici si salata de sezon cu branza telemea.Vin si desrte: placinta cu iaurt.
Va tenteaza?
Oricum eu inchin un pahar in cinstea nasilor!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
daniela, io tzash cere un mic ...ca mustar am
de la mine - varza noua cu ciolan ...si inghetzata la pahar..si capsuni cu "sahăr"..si cirese.......ahh...ma iertati putin, am niste treaba ...
Cumile, versi si tu o "lacrima"???...sau ma duc sa-mi cumpar?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Ok, iti dau Krelia .I-am catapultat deja...ai prins ?
Cirese? Pai parca nu erau bune pt . tine?
Sun, cred ca "varsa " ea o "lacrima" ...
Dany
SunSmile spune:
Hehe Cumile...deocamdata "vars" un aspirator. Ca au venit unii sa ne monteze un sistem audio...prin pereti si am parketul prafuit. Apoi vars lacrimi dupa lacrimi...seci, albe si batrane...de prin '76! Hai ca-ti pastrez o cinzeaca..si pt finutza...hiiiccc
No..revin dupa ce termin cu aspiratu'....desi mancarea o ajuns....da' sper ca nu se raceste asa repede!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Pofta buna!si
Dar vreau si yo macar o bucatica de tort...
Dany
SunSmile spune:
Finutza desigur! Vrei un ochi sau o buza sau o bucata de nas??? Si de la cine...de la mine sau de la nashu? Inca nu am mancat...ca nah...problems dom'le...ce stiu oamenii de romanticismu' nostru?...nu merge....trebe sa rezolvam!
Da' am facut luna parketu si acum sunt transpirata toata. Ma'c sa-mi fac dush si revin....in asteptarea linistii omenirii....
daniela_daneza spune:
De la amn2 !
quote:
Originally posted by SunSmile
Finutza desigur! Vrei un ochi sau o buza sau o bucata de nas??? Si de la cine...de la mine sau de la nashu? Inca nu am mancat...ca nah...problems dom'le...ce stiu oamenii de romanticismu' nostru?...nu merge....trebe sa rezolvam!
Da' am facut luna parketu si acum sunt transpirata toata. Ma'c sa-mi fac dush si revin....in asteptarea linistii omenirii....
Dany
georgi75 spune:
Salutari.
Am ajuns acasa.La noi ploua...ce bineeee...se mai racoreste putin ca azi a fost nebunie de cald.
Sunule te petreci in 2? .Bravos. si inca o data
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Sunt happy ...am vb. cu seful
Nasica , o fi vreun semn ca m-a sunat tocmai azi, intr-o zi speciala pt voi?
Georgiana, trimite si la noi cativa stropi de ploaie!
Dany
georgi75 spune:
I-am trimis si la voi , gata...
Ce zicea seful?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE