Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,am 67 de kg. si 1,68 inaltime.
sunt o vitica.
trag tare de stepper si bicicleta si mananc mai putin ,ca am luat-o rau pe aratura.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Addinel ,ba da ,mai, va iubesc!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Hai ca ai fost tare... deci esti grasa rauuuu .... eu am 1,63 si am 64 kg .... deci mai lasa-ne cu regimul... ca io cred ca arat mai decat tine

quote:
Originally posted by diadaniela

Georgi ,am 67 de kg. si 1,68 inaltime.
sunt o vitica.
trag tare de stepper si bicicleta si mananc mai putin ,ca am luat-o rau pe aratura.

Dana

Mergi la inceput

Andreea, cand ma duc eu ,asa,prin magazine si vreau sa-mi cumpar blugi din aia fitosi zic vanzatoarele:
-aaaa,nu avem marimi asa mari.
pai ,sa nu-mi vina sa ma infometez pana intru si eu intr-o pereche de blugi fitosi?ca de fapt de aici mi se trage tot amarul.
am gasit si eu un singur magazin care au blugi ( mai fitosi asa)si pt mine.si ii fac si reclama ,na; Colins.

Dana

Mergi la inceput

Ce cunoscuta imi suna replica aia

quote:
Originally posted by diadaniela

Andreea, cand ma duc eu ,asa,prin magazine si vreau sa-mi cumpar blugi din aia fitosi zic vanzatoarele:
-aaaa,nu avem marimi asa mari.
pai ,sa nu-mi vina sa ma infometez pana intru si eu intr-o pereche de blugi fitosi?ca de fapt de aici mi se trage tot amarul.
am gasit si eu un singur magazin care au blugi ( mai fitosi asa)si pt mine.si ii fac si reclama ,na; Colins.

Dana

Mergi la inceput

mai ,ale naibii si sunt numai de alea slabe,slabe ,care se uita la tine ,asa,dintr-o parte.

Dana

Mergi la inceput

am fugit la somn!
noapte buna!

Dana

Mergi la inceput

Si eu ma bag la nani...
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata zaba,
O zi faina va doresc. Si cu limbarnitza!
Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele va ofer o sa va treziti mai usor si va doresc sa aveti o zi cat mai putin calduroasa .La mine la munca mi-ar trebui o piscina sa ma mai racoresc din cand in cand

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput