Firme de forari
Cunoasteti pe cineva care sapa puturi?Si daca da la ce adancime si cat m-ar costa?
Raspunsuri
DARAEL spune:
Nu stiu, dar pot sa te atentionez asupra unui detaliu tehnic: cand forezi, vezi sa faca analize pe loc in timpul foratului la toate straturile de panza freatica si sa cimenteze toate straturile cu apa nepotabila....
Altfel, poti avea neplacerea de a da un ban si de a nu putea sa folosesti apa nici la stropit gradina.....
Daca vrei firme de forat, de ce nu cauti in pagini aurii ?
Apoi poti da un telefon direct sa vezi ofertele lor......
Succes !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Nu stiu, dar pot sa te atentionez asupra unui detaliu tehnic: cand forezi, vezi sa faca analize pe loc in timpul foratului la toate straturile de panza freatica si sa cimenteze toate straturile cu apa nepotabila....
Altfel, poti avea neplacerea de a da un ban si de a nu putea sa folosesti apa nici la stropit gradina.....
Daca vrei firme de forat, de ce nu cauti in pagini aurii ?
Apoi poti da un telefon direct sa vezi ofertele lor......
Succes !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Multumesc,Darael...am sa-ti urmez sugestia...din pacate nu avem foarte mult timp la dispozitie...maine-poimaine se termina vara si tre' sa avem casa terminata si primul lucru pe care trebuie sa-l facem e "cestiunea" asta cu putul.
ginutza2002 spune:
mai sunt si afisele acelea de pe stalpi, unde iarasi poti intreba ce si cum!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
craciunitza spune:
Pagini galbene sau afisele de pe stalpi, e plin orasul, nu l-am fotografiat special da' e imposibil sa le ratezi daca faci poze:
Afis
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Deborah77 spune:
Catalyna, ti-am trimis PM, sper sa te ajute. :) Bafta si spune-mi si mie ce ai facut
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Deborah77
Catalyna, ti-am trimis PM, sper sa te ajute. :) Bafta si spune-mi si mie ce ai facut
Deborah,am primit PM-ul tau...asa cum ziceam si in a doua postare noi nu avem timp sa stam atat numai dupa putz.Am crezut ca nu vad bine cand am citit cat timp a durat la voi sa-l faceti.
Noi am gasit pe cineva care se ocupa de treaba asta,problema e ca noua ni se pare un pret destul de piperat pentru buzunarele noastre....la 40 de m adancime si cu tubulatura de plastic(sau cam asa ceva) ne lua 38 milioane....nush daca e mult sau putin pentru altii,dar mie mi se pare un pret exagerat.
Am luat anunturile de pe net la puricat si am mai gasit si alti putzari.Unul dintre ei ne-a spus ca el face doar cu tubulatura de pvc si ca ne ia 28 milioane....tata s-a interesat si a spus ca nu poate sa ajunga cu tuburi din astea la 40 de metrii.Acum eu ce si pe cine sa mai cred...mai am un pic si-o iau razna.
Mai vedem zilele astea ce mai gasim si va dau de stire.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!