Gica Petrescu a murit
Raspunsuri - Pagina 5
cait spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Andreea_k spune:
Nu pot sa cred asa ceva.Intotdeauna am avut senzatia ca e nemuritor , chiar nu pot sa accept asa ceva , nu vreau sa cred ca e adevarat .
La fiecare petrecere il ascultam pe Maestru , era un simbol pt noi .Nu imi gases cuvintele dar cert e ca dimineata in metrou am vazut stirea pe prima pagina a unui ziar si am inceput sa lacrimez .Se uita lumea la mine ca la circ si nu le intelegeam de ce sa mira.Nu e normal sa fii socat si impresionat de moartea unui asemenea om ?
Voi merge la Bellu la inmormantare negresit.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i fie tarana usoara.
ginutza2002 spune:
nici mie nu imi vine sa cred!
chiar ieri am fost la o nunta si am dansat pe melodiile lui!
a mai apus o stea...
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
M&M spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
Un mare artist cum putini sunt si vor mai fi. Din pacate o mare pierdere pentru noi .
poze rochita civila
eu
diverse
Happiness_4_us spune:
Dumnezeu sa-l ierte!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
felicia74 spune:
Acum cativa ani a fost la festivalul berii. Imi aduc aminte ca a inviorat toata multimea cu cantecele lui. Parca adusese ceva din atmosfera Bucurestiului de altadata acolo.
Dumnezeu sa-l odihneasca! Ne va lipsi mult!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
clau2toma spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .
Imi pare nespus de rau ca a incetat din viata acest om .Acum bineanteles ca toata media o sa-si aduca aminte de el cum face de fiecare data .
Crinutz spune:
Dzeu sa-l odihneasca in pace!
sa ascultam in continuare muzica lui si sa ne simtim bine pt ca asa i-ar fi placut marelui Gica Petrescu.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"