Aveti acvariu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vreau sa va intreb ce faceti cu pestirosii cand plecati de acasa? Cine si cum ii hraneste? Am avut acvariu si be-am confruntat 9 printre altele) cu aceasta problema destul de gre. De cate ori plecam de acasa tb. sa lasam pe cineva sa ii hraneasca si desi le explicam ce si cum ii gaseam ,sau nu ii mai gaseam prin apa super tulbure si murdara de la atata mancare.
Acum ne-am mutat intr-o casa noua, nu as avea pe cine sa las sa aiba grija cat suntem noi plecati . Nu mai avem acvariu, am renuntat dar ne place f. mult si am vrea sa luam altul si mai mare. Insa nu stiu cum sa facem, noi plecam destul de des in week-end ...Exista vreo posibilitate sa le dau mancare ptr. cateva zile ???

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Draga Anda, la magazinele de specialitate vei gasi aparate , compartimentate in 30 sau 60 de partzi shi in care se pune mancarica inainte.Sunt programabile la o ora fixa, shi zilnic elibereaza cantitatea de mancarica pentru ziua respectiva.. de obicei vei gasi dozatoare pentru o luna sau 2.
O zi buna itzi doresc.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by noi2

Draga Anda, la magazinele de specialitate vei gasi aparate , compartimentate in 30 sau 60 de partzi shi in care se pune mancarica inainte.Sunt programabile la o ora fixa, shi zilnic elibereaza cantitatea de mancarica pentru ziua respectiva.. de obicei vei gasi dozatoare pentru o luna sau 2.
O zi buna itzi doresc.

..shi te iubesc...

Multumesc mult de raspuns, pe asta chiar nu am stiut-o. Da ceva sa se curete singure acvariile nu exista ??

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

[/quote]

Multumesc mult de raspuns, pe asta chiar nu am stiut-o. Da ceva sa se curete singure acvariile nu exista ??

[/quote]

Ba da, cu siguranta, la alegere:
- sotul
- mama
- menajera
- o combinatie a variantelor de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Asta e shi durerea mea cea mai mare...pana cand ma urnesc s-o fac...dar mi-am impus..o zi pe saptamana..joia. deci azi dimineatza am facut-o..greu de tottttt..dar trebuie, mai am de curatzat geamul shi atat.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniella4

[/quote]

Ba da, cu siguranta, la alegere:
- sotul
- mama
- menajera
- o combinatie a variantelor de sus

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
[/quote]

la mine se potriveste prima varianta, dar pana se hotara, ajungea acvariul cocina de porci. Asa ii si ziceam.

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput