Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
au...au...au...Nu mai da Miha ca doareeee
Am venit de la examen.Multumesc ca v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii.
Miha nu sunt studenta nicaieri.Am terminat facultatea de 6 ani, am predat in invatamant pana sa nasc si acum imi incerc norocul prin alte parti.De fapt exprimarea mea a fost gresita.Am dat concurs, nu examen, pentru un post de inspector la primarie.
Inca nu stiu rezultatul, m-au chemat la ora 17 la interviu.Sa vedem atunci.
In rest, mi-a fost dor de voi si o sa recuperez io absenta.
Hai si revin
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
light spune:
quote:me too Lori si Andora sarumana pentru felicitari, cate un pentru fiecare, un pahar de si o felie de Nu va spun ce am patit cu tortul. Cuptorul meu arde la foc minim. La ziua lui Liviu m-am chinuit totusi si am facut un blat la o vecina acasa. De data asta am zis ca voi cumpara dar numai blat din ala pufos de la paine, nu din cel feliat care se farama. Si am chiaunit umbland dupa blat asa ca in final mi-am cumparat tort gata facut dupa ce ca ma pregatisem cu toate ingredientele pentru creme si cu frisca lichida. Da las ca astea le folosesc io ptr tiramisu.
Originally posted by diadaniela
io-s pe la bucatarie ,dar mai trec si pe aici.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
lori99ursu spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Am dat concurs, nu examen, pentru un post de inspector la primarie.
Inca nu stiu rezultatul, m-au chemat la ora 17 la interviu.Sa vedem atunci.
Bafta multa si la interviu! Vrei sa te faci functionar public? Ok,si eu sunt.
georgi75 spune:
Cica nu ne incadram la functionari publici. Nu stiu de ce.Asa mi s-a spus la inscriere.
Ce-o fi acolo... numa sa fie
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
saluty fetelor!
am aparut si eu pe baricade nu se stie cit, pina se trezeste alexa. si eu ca si dana si lucia bucataresc.
eram sigura si analizele mi-au confirmat, alexa are giardia, iar dupa amiaza mergem sa luam si rezultatul la coprocultura. i-am dat helmiflores, ca de altceva nu poate fii vb, ca acu' 2luni i-am dat zentel. las' ca trecem si peste asta cu DD inainte.
, a plecat fla, cami si andreea.si mai pleca si anculina:(
da' de luni, dupa ce-si revin oamenii din canada sunt cu telefoanele pe ei:)))
georgi, bafta multa!
care mai sunteti pe baricade?
alexa
lunna27 spune:
Alexa si mami(banuiesc ca Alina e numele tau???),nu fii trista,si eu i-am facut analize anul trecut lui Paul si i-a iesit giardia,nu mai stiu ce i-am dat atunci dar eu banuiesc ca nu ia trecut,mai ales ca stiu ca se scapa greu de ei.Anul asta insa i-am luat Parazitol,e natural dar am sa incerc si cu Helmiflores,si am sa le dau la amandoi ca sa fiu sigura.Tu acum ai inceput cu Helmiflores sau mai demult,inainte de analize?O fi bun oare?
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
light spune:
Lasa mai Alina ca asta trece pana la urma, nu fi necajita. Si eu il cam suspectez pe Liviu ca ar avea giardia, nu prea mananca, e slab, il mai doare si burtica, dar nu f des. Eu helmiflores nu pot sa ii dau ca ia Ketof si cica alcoolul etilic potenteaza efectele ketofului printre care si somnolenta. Asa ca deocamdata il mai las in pace, doar i-am facut coprocultura acu 2 luni si nu i-a iesit nimic.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
Danelutza spune:
Alina io sint pe baricade, dar nu pentru mult timp, ca se scoala capshunica acushica.
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Danelutza spune:
Tot eu, ma speriatzi cu giardia. Cum se manifesta si de la ce se face ? Plizzzz raspundetzi-mi
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
alexa si mami spune:
luna, lucia, sar'mina pt incurajari. la alexa nu e nici un simptom de genul scaderea poftei de mincare, scaderea in greutate, cearcane, eu o vad imediat dupa aspectul kkcelii. face diaree urit mirositoare. cunosc imediat cind apare inamicul.
helmiflores ii dau de 7 zile, mai am pina duminica, apoi pauza 10 zile apoi iar cura de 10 zile.
s-a trezit deja, asa ca se restrictioneaza accesul:)
alexa