Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 30
mariussimiuc spune:
Parca mi-ai spus si aseara asta,nu? Tre sa iau notite neaparart!Cand ma intorc! Of,batranetile astea...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
ti-am zis si aseara.
asta e un copy-paste.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Mai fetelor,am fost afara cu fata in parculetul din fata blocului si sa jucat cu o fetita, s-au alergat si cand a venit randul ei sa se dea pe topogan (avem unul din ala spirala) a cazut de la jumatatea lui, circa 1 m innaltime...si a cazut pe partea stanga, nu stiu cum, eram la 2 m de ea.......pur si simplu era pe jos intinsa plina de nisip in gurita si plangeaaaaaaaa de mama focului.
Nu-mi dau seama cum sa rostogolit si erau niste mamici langa ea....nici macar nu au atins-o , atunci, imediat.
Sa ridicat singurica, nu ia curs sange din gurita sa julit putin la picior si sa invinetit la obraz...si sa speriat groaznic
.....si cum plangea a apucat-o tusea sa innecat si a varsat tot ce papase. Mamica care stataea langa noi pe banca imediat si-a strans catrafusele , si-a luat plodu de mana si a plecat...hai mama sa mergem , uite fetita ce face daca nu e cuminte
Doamne parca suntem in jungla.
Acum face nani, i-am pus compresa cu apa rece sa uitat la desene si a adormit la mine in brate...suspina si plange in somn.
Daca se vaita ca o doare capul...o duc la spital, ca mi-e teama rau de tot.
Revin
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
maria2mami spune:
Daca tot casc gura pe aici hai sa fac capitol nou....revin imediat
Mamici casnice (58)
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria