Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 28
mariussimiuc spune:
Maica,nu mai manca litere.Vino la mine sa-ti dau o clatita cu ciocolata Milky Way. Yam,yam...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
acu' chiar te chem la zezeu!
imi zici de clatite cu cioco cand eu sunt lihnita?
nu stii ca eu sunt la o vesnica cura de slabire?
vreau sa devin balerina!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
ai vazut cine-i online pe aici?
ursoaica,pisi ela ,miau-miau! numai animale.
noi ce cautam printre ele?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Am zis ca-ti dau O clatita.Din atata nu se cunoaste! Si eu vreau sa devin o lebada,dar deocamdata ma multumesc cu rolul de rata!
mariussimiuc spune:
Chiar asa..Ce cautam noi pe aici la ora asta? Oare nu-mi mai cade netul,mama lui de net,vreo 2 zile ca sa mai recuperez si eu niscai ore pierdute de somn?
diadaniela spune:
lasa ,ca-mi fac eu sambata.
eu sambata am zi de dezmat. mananc cartofi prajiti cu usturoi(moartea mea)si dulciuri pana lesin.
Dana
diadaniela spune:
e 1 si 5.
mai stam pana la si un sfert si fugim la somn.
Dana
diadaniela spune:
hai ,ca fug la somn.
te-am pupat. noapte buna!
Dana
mariussimiuc spune:
Ai trisat cu 10 minute!
Noapte fructuoasa!
maria2mami spune:
...pentru fete, in special pentru cele vorbarete de azinoapte...nu dau nume.
Miha, uite eu www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=3696" target="_blank">d'asta am, da nu are storcator de ffrructe si citrice, l-am cumparat la turta Mariei...da' nu-l mai folosesc....face nani in cutia lui....acum folosim unu www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=3707" target="_blank">d'asta care are si storcator de citrice si de fructe, asta la castigat Maria la concursul de foto de la antena 1, la canalul de stiri , anul trecut...si era vreo 6.600.000 atunci.
Cel de la moulinex e naspa rau, cand tai legumele felii, intotdeauna ramane o bucata considerabila pe care nu o taie, blenderul e oki la fel si mixer-ul.
Cel de la phillips e oki, mi sa rupt paleta de la mixer, pt ca mama a bagat 2 pac de margarina rama de la congelator si io nu eram acasa si sa rupt in 2, blender-ul e oki si cel mai misto e storcator-ul de fructe. Nu ies fructele alea super-super stoarse da e muuult mai bun decat sa cumperi pt copii suc "natural" la cutie.
Da tu ce ai nevoie de la un robot?.....ca io parca nu as recomanda sa investesti in el si stii de ce....mie mi-e sila sa-l spal....are atatea componente incat il arunc in qiuveta si sa-l spele tata mare...nu ma intereseaza si e destul de incomod.
Acum daca as avea nevoie de robot, pt cantitati mai mici as alege robotul vertical de la braun, din inox si are tot ce iti trebuie (cred ca nu are storcator de fructe si citrice) si e si mic si nu il cureti deloc greu.
Multumesc frumos de sfaturi pt termopan....sigur aleg ori rehau ori gealan, de cealalta firma nu am auzit si va avea 5 cam si chestia aia cu low - e si cu 3 foi de geam-sticla (cred)
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria