Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 25
Polixeni spune:
Salutare tuturor!!
Va fac cinste cu frappe sa ne mai racorim..la 40 de grade cat avem azi.....
Anculina vad ca vine la fix!!!!
Sper ca vremea frumoasa sa tina si pana in august cand ne gandim sa venim in Ro cu piticu.Am putine emotii in ceea ce priveste calatoria cu avionul ca nu stiu cum va reactiona asta micu.Voi ati mers cu piticii cu avionul?
Aaa ce vroiam sa va intreb...voi de la cate luni ati inceput diversificarea papicii la bebei?Ca al meu are 3 luni si suntem inca cu lapte..nici macar ceai nu ma lasa pediatrul sa-i dau (desi eu ii mai dau ca pe caldurile astea moare cupilul de sete).
Si inca ceva eu ii dau bibe astuia mic in sufragerie unde am si Tv-ul.Va dati seama ca piticu suge din sticla si sta cu ochii-n tv.Sper ca nu-si strica vederea,nu?( nu sta aproape de tv).
Acum dau fuguta ca s-a trezit piticu. tuturor!!!
POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )
Danelutza spune:
Mirela frumos flacau, nu-l laud prea mult ca ma aude cuscra, dar cum pe amindoi ii cheama la fel, poate-i incurc
Cuscra ce face Robert ? Dar sotzul, se simt mai bine ? Vad ca si Isa are probleme cu burtica, dar cred ca doar caldura e de vina. Nu ma sperii prea tare, atit timp cit e vioaie si zglobie.
Poli normal, cum scrie si in carti, diversificarea incepe la 6 luni, nu omori copilul cu tot felul de minuni. O sa-i faci tu papitza, dar asteapta sa mai creasca.
Mey, casnicutze, ce mai stitzi de Geani, Corina, Tina, Svetlana, Bianca, Sunt_mamica, Porumbel
Intrebare fara raspuns, nu stie nimeni nimic
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Danelutza spune:
Tot eu, salvat onoarea ca daduse coltzul paginutza noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Dana_ch spune:
polixenia mersi de frape,wow ce bun
anculina drum bun si concediu placut
geogi ce mai face "mucioasa"
ralucutzemai face febra raul?
vai ce vad cami in spital cu robertsanatate multa sa se faca repede bine.
alina otita nu se ia,oreionul se ia care cred ca stii cum e.
mmiha intelegere va doresc si cum zicea cineva iubiti-va mult,ma bucur pentru voi dar mai ales pentru Maria
danelutza iti trimit eu un norisor sa va racoriti putin
mirela are robert niste ochi asa de frumosi si genele lungi si nu e slab deloc arata foarte bine.
pe toate
Poze cu Lucas
Danelutza spune:
Dana ch trimite-l mai repede, ca ma topesc
CRISMIR spune:
Fetelor va multumesc de aprecieri,da cred ca sunt eu mama,ca copilul e bine,asa zic si doctorii de aici!
GEORGI,cum sa dau mei cafea la 12 noaptea cand scriu eu,si la voi toate dormiti,ca se raceste cafeaua pana va treziti...sau iti place rece sa nu faci riduri... si las ca-i bine si la catedra!
Eu sunt pe fuga ca e sotul acasa si plecam prin lume
Sanatate la toata lumea si la pitici!
Va si ne auzim mai tarziu!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Dana_ch spune:
pag 2
sunteti la plimbare pe racoare? acum plec si eu ca sa trezit lucas
danelutza tre sa ajunga e pe drum ca e cam departe
Poze cu Lucas
maria2mami spune:
Helooo pe pagina 2????
De azi am inceput tratamenul pentru par.....cu sampon, balsam cu ulei de catina si capsule cu extract de urzica si chelstop.
Doamne ajuta sa vedem ce va iesii.....si incerc si mastile de la Flavia si Danelutza. Miroase ca naiba...adika puteeeeee
Dana pe unde umblii azi...sau ma insel io a nu ai postat deloc azi?
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
maria2mami spune:
Flavia si cu Anculina sunt la taverne acummmmmmmmm....offf care n-am avut noroc in viata
Si maine vor merge la plajaaaaaaaaa si eu la serv
Numai sa veniti voi acasa ca uite ce va asteaptaaa
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
diadaniela spune:
ce va vaicariti mai pe aici?
nu va place caldura sau ce?
Miha ,nu mai plange ,ca acus pleci si tu la plaja. putin mai ai.
mai ,care a intrebat de Porumbel?
am dat de ea pe la zz si am trimis-o aici .
stati linistite ca nu se certa pe la zz. vb de dulceturi ,visine si alte alea.
sunt pe aici prin zona .
eu si soacra-mea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana