Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mai Miha pai atunci ma bucur ca va impacati. Iar cu parchetul si eu tot coniac as zice.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Lucia...si mobila, ce nuanta?....imi trebuie un dulap innalt, o parte sa fie numai rafturi si o parte ...sus 2 rafturi apoi spatiul pentru agatat umerase si inca 3 sertare jos....da nu stiu ce nuante....logic ar fi coniac cu portocaliu....da sa nu para ...nu stiu cum...camera e fff mica.

Te anunt ca deja am cumparat lavabila alba si tre sa iau esenta sa fac portocaliu....aaaa si mai vreau o masuta dreptunghiulara, de mijloc, culoarea mobilei, normal, ca la Andreea_tx.....am ochit-o io' demult.

Hai ca te pup ca vad ca numai noi 2 ne conversam.....rest-ul au plecat in concediu....
Plec si io' acasa

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai stiu io, tot coniac as zice, sau o combinatie placuta e oranj si bleu dar depinde si de cat de multe chestii bleu mai ai pe acolo.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre.....acum sunt mai linistita ca e bine...adevarul e ca la noi a fost fffffffff cald de ceva vreme-3 zile-si poate si din cauza asta....eu oricum il tin cat se poate de dezbracat...doar cu un body...ca moare cupulul de caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Raalucutza ma bucur ca se simte bine, adica nu-i nimic, vezi ca o sa mai si plinga de la caldura. A mea are un an si se trezeste dimineatza urlind, dupa amiaza dupa ce doarme, la fel... asha ca, caldura e de vina.
Cuscra iar ai oprit ploaia la tine, tzi-am spus sa trimitzi si la mine un pic si vad ca n-a ajuns. Aici e jaleee, eu ud gradina cu apa care vine din muntzi, dar acum iocccc nu mai e nimic, ca daca nu ploua s-a terminat si apa. Tre'sa fac comanda de-o cascada Niagara Ai facut bine ca i-ai dat pilaf cu carnitza, nici Isabella nu maninca asha alb fara nimic, dar ce-i la regim ?
Anculina vacanta placuta si drum. De subiectul cu fetitze mumoase, are grija Georgi, bagai eu un oki si vazui ca e activitate.
Maria2mami sa dea Dumnezeu sa va fie bine de data asta, dar cind vezi ca greseste intoarce-l cu picioarele pe pamint.
Dana transmite-i lui Cami multa sanatate din partea noastra.

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Am fost in oras si m-a sunat soata sa-mi spuna ca avem musafiri.Care acu 10 minute au plecat asa ca n-am mai putut sa intru.

Normal ca nu mai stiu care...cine...ce.
Tin minte doar ca Maria se muta la soacra si asta e bineeee.Sa fie intr-un ceas bun Maria.Sa fiti sanatosi si sa va intelegeti super.

Dana banana.De tine era vorba cu ZZu'.Esti asa scumpa cand aia se ciondanesc pe-acolo si intervii tu...cu cate o replica de te bufneste rasul instantaneu. inca o data.

Imi pare rau de Cami ca are probleme.Ooff, ce inceput de concediu...Sa ajunga chiar in spital.Sper sa auzim vesti bune.Dana sa ne tii la curent.

Si gata.Nu mai stiu. Va pe toate-n

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce e cu linistea asta pe aici? Unde sunteti dragelor?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Toata lumea la nani...
Somn usor si noapte buna.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Sanatate puiutilor bolnaviori!...offfff,si saraca Cami,ce ghinion,sa ajunga la spital...dragutul Robert ce inceput de vacanta reusita...sanatate si sa se faca repede bine!

MIHA,Robert al meu are tot 12 kg si 86cm,deci e cam tot asa...hmmm,cred ca m-i se pare mie ca al meu e mai slab...sau poate pt ca-l vad zilnic nu-mi mai dau seama.... puiutului si sanatate!

GEORGI ,sa nu fi suparata,ca sunt sigura ca locul era deja ocupat,au dat concursul numai de ochii lumii,pile,chestii...asa ca nu te consuma,nu merita,poti gasii altceva mai bun ,sunt sigura...multam de cinste oricum

Fetelor eu pe fuga ca am tot fost plecati,pe la gratare si plimbari...va si multa sanatate tuturor!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ah,am uitat sa va zic ca am niste poze noi in link-ul al 2,ultimul album,cu Robert,recente,sa vedeti ce pui dulce are mama,si fitos

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput