Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
Cuscra, .Si Robert papa orez,chiar ii place,dar nu asta de regim.I-am dat si Smecta,pe care nu-l mai accepta.Fie vorba intre noi,nici eu nu l-as accepta. Azi am schimbat-o pe Hidrasec,dar si asta e amar cu draci.
Ma duc la culcare ca maine ma asteapta o zi grea.Mama lor de dr care nu lucreaza in week-end! Nu stiu,mie mi se pare aiurea sa te duci la urgente doar pentru ca ti se kk copilul imprastiat.Asta e...daca mi-a placut sa beau cerneala......si nu m-am facut doctor...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dana_ch spune:
vad ca faceti campanie impotriva fumatului,sper ca de data asta sa reusesc,nu am mai pipat de o saptamana,cat am fost insarcinata si am alaptat nu am fumat dar m-am apucat iara sper sa ma las mai ales ca si sotzul sa lasat de ele de 3 luni.
ce diete mai fetelor tineti ca eu sunt ca o balena si nu stiu ce sa mai fac
noi azi am umblat toata ziua la plimbare cu pauze de papa si somn si am reusit frumoasa performanta de a adormi lucas la ora 21.30 el care tot la ore tarzii ser sa reusesc sa-i fac program.
Poze cu Lucas
georgi75 spune:
Neatza.
O saptamana faina va doresc.Cafea nu a dat nimeni, vad.Hai ca o execut io.
Luati de-aici
Miha sanatate multa la Robertelu.
Astept sa se trezeasca Stefania sa ma duc sa vad rezultatul la concurs.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
light spune:
Neatza!Bravo Dana, da-i bataie si lasa-te de tot de fumat!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
diadaniela spune:
neata fetele!
pupici si sanatate la bebei bolnaviori.
Georgi ,bafta multa!
am alergt colegu ,n-a plecat nealergat.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
mai ,v-ati uitat la Supernanny aseara?
copil dement ca ala eu n-am vazut in viata mea,da' nici mama mai nesimtita si mai dobitoaca ca aia.
am ramas cu gura cascata .cum poti sa fi atat de vaca nu-mi pot da seama.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
'neata!
georgi, multam de cafea. bafta! azi tre' sa primesti rezultatul de la concurs, asa-i?
miha, sanatate la robertelu! kk il poti duce la analiza in orice stare. noi asta facem primul lucru dupa instaurarea regimului. kk la recipient si directia laborator.coprocultura si coproparazitologicu'. io nu ma bazez pe dr de familie, data trecuta cind a facut si febra am fost la urgenta si ne-a dat tratament. acum am scapat mai "ieftin" decit cu regim (f drastic), smecta si helmifloresu' ala pt giardia. la alexa e f usor de ghicit, sunt mai mult ca sigura ca e giardia.
dana, lasa pipele ca stii tu "tutunul dauneaza grav sanatatii":)
ne pregatim sa plecam la "ip"=nisip, ca in casa e sauna. mergem la padure.
alexa
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
mai ,v-ati uitat la Supernanny aseara?
copil dement ca ala eu n-am vazut in viata mea,da' nici mama mai nesimtita si mai dobitoaca ca aia.
am ramas cu gura cascata .cum poti sa fi atat de vaca nu-mi pot da seama.
Dana
n-am vazut danuta. da' te cred ca stiu ce specimene de copii si parinti sunt la emisiune. parca e si reluare, da' nu stiu cind.
alexa
lunna27 spune:
Buna dimineata fetelor!
Georgi,multumesc pt cafea si bafta la rezultat!
Miha,multa sanatate lui Robert,asteptam vesti bune!Si a mea imi face de cateva zile kk mai molcut(ea deobicei e super constipata)eu am dat vina pe cirese dar cred ca am sa ma duc sa le iau si eu helmiflores,la amandoi.Oare pot sa le dau chiar daca nu stiu sigur ca au viermi?
Diadaniela,mie nu prea imi place emisiunea aia si nici nu am timp sa o urmaresc.Nu are rost sa te consumi pt prostia altora,nu se merita,vrei sa faci riduri??
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor