Gemenii misca mai devreme in burtica?

Gemenii misca mai devreme in burtica? | Autor: veronici

Link direct la acest mesaj

Am aproape 18 saptamani si inca nimik !!!
Ma puteti lamuri? E prima sarcina dar m-am gandit ca li se micsoreaza spatiul mai repede(fiind doi) si ii voi simti mai devreme de 20 de sapt.(cum zice la carte).

veronici
17+ cu doi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Eu am simtit la fix 20 de saptamani, asa ca nu te stresa degeaba!

Stii deja cine sunt - fetite, baietei?

Sarcina usoara si bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

De cate ori am fost la echo ori stateau spate in spate cu capul in sus ,ori unul cu capul in sus si celalalt cu capul in jos,tot spate in spate si a treia oara unul statea cu spatele iar celalalt tot pe dunga. Se cam ignora ,nu se prea baga in seama,oare sa nu se inteleaga din burtica?
deci,concluzia: n-am aflat inca ce am in burtica,doar ca sunt sanatosi si asta e tot ce-mi trebuie!
Dar eu tot sper sa am fata si baiat ,hi,hi,hi!

veronici
17+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Eu nu imi amintesc exact saptaman cand au miscat, dar era la inceputul lui martie, deci la 5 luni de sarcina, cam 18-20 saptamani. Daca esti ingrijorata, fa un ecograf, dar daca la eco e totul ok, ai rabdare, o sa-i simti in curand!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Sa-ti ajute Dumnezeu sa duci cat mai mult sarcina si cat mai usor...la mine a fost a doua sarcina, iar bb-ii au miscat la 18 sapt. fix, asa ca tu asteapta pe la 20. Sunt alaturi de tine pt. ca stiu cat iti este de greu, dar merita..crede-ma...
te tzuck!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet72 spune:

Asatept si eu gemeni,sunt in 23 sapt.As vrea sa mai vb cu voi,eventual pe mess,ID-ul meu petronela_irimia@yahoo.com.
La mine copii au miscat,adica mi-am dat seama ca sunt 2,cu o zi inainte de a-mi spune dr ca voi avea gemeni,inainte de paste(la 2 luni).I s-a mai intamplat cuiva?
Sarcina usoara!

Mergi la inceput