Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanicea spune:
buna seara !
multzam` de primire!
eu mai targ cu ochiu` pe la voi din cand in cand..asa ca suntetzi mai multe decat credeazti.
addinelule ce mai faci? cums tai cu pregatirile de nunteala? vad ac esti suparica (din alte motive).....
fla, ce faci? bantui pe la calculator in loc s afii in pat? sau prezintzi laptop...si stai cu dc langa tine mereu ...inclusiv in pat?
pupici si nopate buna tuturor!
roxi
p.s sunule, ce copil?????? ca nu prea ma prind! felicitari oricum...chiar daca-s inca nedumerita...; si peste toate spor la munci ca ia de recuperat o groaza!
roxi foto
daniela_daneza spune:
Roxi , are Sunun copil de suflet , pe Arici Trendulici = Andreea a carei zi de nastere este maine!
P.S. Sun este nasha mea .
Adriana e fat mea .
GEORGI E MOASA.
ALINUTZA E MAMIOCA LUI SUN.
Sper ac nu am incurcat ...sutem un mare clan...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
super.....
eu m-am straduit cat am putut..sa stii..
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Stiu, iubita si iti multumesc mult!
Dany
daniela_daneza spune:
Fug de la calculator ....ma goneste nepotul...pe maine....va urez noapte buna !
Dany
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Roxi , are Sunun copil de suflet , pe Arici Trendulici = Andreea a carei zi de nastere este maine!
P.S. Sun este nasha mea .
Adriana e fat mea .
GEORGI E MOASA.
ALINUTZA E MAMIOCA LUI SUN.
Sper ac nu am incurcat ...sutem un mare clan...
Dany
si eu???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_maria222 spune:
"asta e viata mea ..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea......." melodia pe care o fredonez de cateva zile ...melodia care ma face sa zambesc..sa ma bucur...si de care nu ma pot satura!!!
de cateva zile ma simt atat de bine incat nu ma mai recunosc nici eu!!! in sfarsit dupa luni de zile sunt fericita cu adevarat! de ce? nici eu nu stiu...pur si simplu privesc altfel viata...ma simt bine...ma bucur de tot ce se intampla in jurul meu...nu imi pasa de restanta pe care o am (pana si aia ma bucura)......nusht...nu mai am nimic care sa ma nemultumeasca ......ma iubesc pe mine...iubesc tot ce ma inconjoara...imi iubesc prietenii...dusmanii...si in sfarsit pot spune : WELCOME BACK ANA..........MI-A FOST DOR DE TINE!!!!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
georgi75 spune:
Ia uitati-va ce mi-au facut astia...La ce ora am ajuns acasa...Si cica acu sa invat.
Si vad ca dau de alt chef?
LA MULTI ANI TRENDULICI!!! Sa fii fericita sanatoasa si iubita.
duuuuulce.
Ana foarte bine ca ti-ai revenit ( nu stiu povestea dar nici nu are importanta).Important e ca te-ai regasit si ca te simti bine.
Te-ai lamurit cum e cu rubedeniile pe-aci?
Roxi am si bagat un oki la pozele tale...Frumusica foc esti. si m-as bucura sa ramai pe-aci.
Care mai sunteti, scuzoaiele mele ca nu va iau la rand dar e deja aproape 2 si mai bag si io putin.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Neata
O zi buna sa aveti!
SA-MI TRAIESTI, COPIL DRAG! LA MULTI ANI!!!
Va pup
p.s. ma duc s-o urez in toate partile!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
teodora35 spune:
neata la fete va ofer nelipsita chiar daca poate v-ati plictisit de ea eu tot o ofer va doresc sa aveti o zi buna in continuare.
Roxanicea iti urez si eu bine ai venit in clubul nostru
Andreea La multi ani!multa fericire sa ai parte numai de bucurii,sanatate,si tot ce iti doresti sa se implineasca
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
SunSmile spune:
Si pt c-am uitat(sa-mi fie rusine) Bun venit, Rox! Vaz ca ti-a explicat Dany ce si cum cu neamurile. Eu mai am si Cumile si Cuscra si verisoara si vecina si soraaaa! De fapt am doua surori..una mica, una mare. Si o nepotica. Mai cate neamuri am...ce bine-i asa...cu familionu' reunit!
Hai va pup!
EDIT: Vroiam doar sa va spun si voua....k s-o felicitati! Astazi Fla implineste 3 ani de casatorie!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!