Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
Raspunsuri - Pagina 29
daniela_daneza spune:
Georgi , nu fi trista .Nu a fost sa fie ! Ramai optimista incontinuare! Dar maine d c nu mai mergi?
Sanatate va doresc " mucioaselor" .
Nu prea am chef de nimik ....e vara ...
Mai revin .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Ete asa , ca nu mai vreau. Si nici nu mai am chef sa invat legile lor .Si mi-e teama ca daca ajung la interviu le zic vreo doo...
Nu sunt supi.Stai linistita.Viata poate fi mai urata de-atat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Vin cu vesti buneeeeeeeee
De azi sunt ABSOLVENTAAAAAAAAA .... si peste 2 saptamani LICENTIATAAAAA
Fac cinste la toate optimistele si inca un rand de la ziua mea (ca am ramas datoare)
addinel spune:
trendulici, felicitaaaaaaari!
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
SunSmile spune:
Asa te vreau, ma Geo! Fiecare are sansa lui..o sa vezi.
Cumile...nu crez sa ma stie...ca io-s mai pitita...intelegi tu! O sa-ti explic in particular.
Dany te inteleg cu lipsa kefului...si eu is la fel. Asa mi-as lua concediu pana in octombrie
AAAAA...sper sa nu se supere Copki pe mine, da' tre sa ma laud! Am un copil deshtept (seamana cu mine)...care a luat examenul!!!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
addinel spune:
georgi nu te supara... asta-i viata si astea-s examenele organizate de catre stat. acum altu' la rand.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Nu sunt supi mai fetelooor.Pe cuvant.Sunt chiar happy acum pentru Trendulici.Iata un examen cu adevarat important. Pe care tu Trendule l-ai luat.Te si te felicit.
Danezo ma luai de Andreas pe mess...si i-am zis ca ma bucur ca pleaca pentru ca ramai tu stapana pe calculator.Pe urma a sunat telefonul si am vorbit cu maman o gramada (ca noua asa ni se intampla... ne gasim ruda la telefon ).Si cand am venit la calculator, el plecase.Ii spui tu ca am glumit.Sper sa fi gustat gluma ca-l stiu baiat istet.
Mucioasa mea a intrat la nani.Cand adoarme, sar si io langa ea ca vaz ca voi sunteti cu lenea pe voi din cauza caldurii.
Pana una alta, mai bag ture pe-aci.Si hai sa fac si capitol nou.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
Gata. Cap nou
Avem si POZE