Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Noi am venit de la cumparaturi, am scos blanosu' la pipi si acush iubi pazeste mancarea si se mitzuneshte cu fii-su si io ma'c sa-mi frec baile si parchetu'. Da' mai vin p'aici in pauza de vicii.
Bafta la toceala, Corina!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Baga mare Sunule si sa te muti si la mine.Iti las cheile ca io plec la tara.

Cori bafta mare si spor.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna ziua familiei optimistelor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scuzati-mi intarzierea cu care va raspund urarilor voastre de bun venit in gasca!
ce de neamuris i rubedenii pe aici! miresici si mamici , copii si nashici....mama fratzica ce de lume!!!!!!!!!!!!!

multumesc georgi de aprecieri, multzm` addinel ca mi-ai pus pile, merci fla(din departari) ca ai pus vb buna si nu in ultimul rand sunului cel nedormit si totusi plin de verva.

ce fac examenele, fetelor din sesiune?
dar miresele, in afara de sampanii degustate in ce stadiu de pregatenii se afla?

cah......m-am ingretzosaht si eu de omizi. asa multe-a acum prin copiacii capitalei noastre ?????????/ si taman neepilate! sunule, ia atitudine si pune blanosu` sa le roada intre dintrzi pe nesuferitele astea cu mii de picioare si corpu` lung ca o franzela!

ce se intampla in weekend? in afara de gem, invatzat pt examene?

sunule, ce ai ami hotarat cu vacanzta? vad ca deja corina e cam hotarata asupra destinatziei.....dar tu? bora-bora, seychelles sau mauritius? parca aseta erau cele 3 variante intre acre aveati de ales...nu?

e cald rau pe la buc? ca pe aici ne-a pocnit in cap temperatura de 30 grade brusc si fara drept de comentarii. vom afce si noi un gratar, cred.....si cam ata deocamdata.

va mai scriu later.

pupici tuturor si multzam` dragelor pt primire!

weekend minunat in continuare!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am plekat de la servici cu directia piata.Am dat ordin copilului sa faca micii si cartofii si salata ...acum se pregateste masa.

Gemul e gata , pus in borcane si in frigider , ca balcon nu am si nici camara.

Daca mai am chef gatesc ceva azi, daca nu maine.Vreau sa fac sarmalute in foi de vita si placinta cu iaurt.De luni vreau sa trec la cura sau la post.Nu m-am decis inca.Dar cred ca tin post, ca e scurt , 1 saptaman jumatate si apoi cura!

NASICA,vii si la mine ! Hai ca platesc bine...dau gem...Ce ai facut bun de papa ?

Georgi , drum bun la tara .

Corina , spor la invatat ! Succes!

Alinutza,racoare plakuta la padure!

ROXI , e cald si la Bucuresti ...graoznic..

Anamaria , spor la bagaje si distractie maxima in Grecia !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Bhey Rox...cum sa le roada blanosu??? Buhuhu...apoi vine sa ma pupe pe mine. Doamne Fer! Is multe mah...ma rog, inca nu mishuna, dar vor mishuna. Pt ca nimeni nu stropeste copacii in capitala...deh....
Finutza nu vin ca abia fac la mine...ma asez la pauza si stau cate o ora de vorba! Da' las....vin altadata!

Acush kiar fug...mai vin io....sau nu....

Mergi la inceput

M-a lovit asa o lene ...cred ca nu mai fac nimik pana plek la terasa...doar sa intind niste rufe si sa ma fac mai frumoasa....Poate ar trebui sa fac un pic de nani, dar nu ma pot dezlipi de PC...OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF....

Dany

Mergi la inceput

Io am terminat baile, acum e gata mancarea si apoi termin parketu. Apoi iesim la o plimbare lunga cu blanitza si apoi la distractie nene. Ca meritam!
Pupi
Fa-te mumoasa Dany!

Mergi la inceput

Plimbare plakuta ! Naseilor !si petrecere pe cinste!
Hai ca fug sa fac dush , sa imi spal coama si sa vad cu ce ma imbrac...sa imi tine-ti pumnii ...ca fac pe Cupidon...

Intru mai la noapate, cred!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

pag 2?

se poate inapoi

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleeeeu Dana le gasisi pe pagina 2 si nu scosasi sau ???
sunt plecate toate la distractii.Lasa ca fac ele cupii sa le vad io atunci...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput