Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_trend spune:
Nuuuuuuuuuu ....
Sambata nu poci nici eu... ca lumea de azi am amanat-o pt sambata...
Luni? se poate?
quote:
Originally posted by SunSmile
Buei io puteam sambata pe la 4...dar nu pt multa vreme, ca aveam party. Maine trebuie sa fim tot asa la o aniversare...duminica am musafiri. Mama ei de munca si distractie...sa vezi ce ajung io la 30jde kile!
Adinelus...da si tu pe pm datele problemei! Mai facem vreun fan-club????
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
SunSmile spune:
Stai tu linistita...glumeam. eu sambata la 14 merg la retush. Dureaza vreo 2 ore si dupa o sa fiu varza inca doua. Deci pica....
Las' ca ne vedem luni, marti...miercuri nu poci ca ma scoate barbatu la "mezat"! Acum sper sa nu-l apuce plecat prin vreo tzara, ca la cat am de munca, il bat!
In alta ordine de idei...cum de o ora sunt unii la mine in birou care se cearta de zor cu sefu si or sa continue inca vreo ora, eu nu pot lucra nimic. Nu ma pot concentra. Asa ca MA SCUZATI ca va asasinez cu mesaje, dar macar ma mai relaxez cu voi. Ca oricum altceva e greu sa fac....ca tipa prea tare pt nervii mei!
andreea_trend spune:
Ok... deci luni sau marti.... da? Si cum sa pleci iarrrrr???
Pai daca tot nu poci sa muncesti... poti sa te uiti un pic si pe foile alea sa vezi ce facu zapacitu de copkil acolo
Daca ai chef...
Si abia astept sa te vad retushata
Acum plang eu ca nu mai vb tantii cu mine
alexa si mami spune:
gata am aparut cu uratu':)
La Multi Ani Andreea! sa-ti indeplineasca DD toate dorintele
La Multi Ani Flavia! multi ani fericiti alaturi de dragostea ta si inmultire grabnica:)))
nu pot sta mai mult, fug sa fac niste papa, o praji, ca deseara mergem la o mica petrecere.
va pup pe toate
alexa
SunSmile spune:
Copki intrebarile 4, 6 si 8 au raspunsuri frumoase si pertinente. La 1 si la 3 zic eu sa dezvolti un pic pt ca pare prea telegrafic. La 5 cred ca trebuie sa fie un pic de poveste..adica sa incepi cu "parerea mea"(ceva de genul)...pt ca e o intrebare ce poate fi interpretata din propriul punct de vedere. Nu trebuie sa schimbi informatia....numai sa dai un pic de fond. 7-le e ok si el. Inca sunt pe baricade, so...intrebi daca mai ai nelamuriri. In mare te-ai descurcat bine. Numai sa nu "confunzi" concis cu telegrafic, caci in cazul asta multi profi au impresia de memorare ad-literam!
Geo ce faci? Cum te mai simti?
addinel spune:
sunule, imi trebuie si mie un proiect pre cursul de management de proiect de la codecs... ai asa ceva in dotare?
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
SunSmile spune:
Nope. Si daca nu aveam atatea trebi as fi putut emite pretentii la cautat. Dar asa...parca n-am maini si picioare! Imi pare rau!
quote:
Originally posted by addinel
sunule, imi trebuie si mie un proiect pre cursul de management de proiect de la codecs... ai asa ceva in dotare?
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
impreuna spune:
Multumiri pt urari si trendulici, daneza, Him, Georgi si Alinutza
Fac bagaje, poate apuc sa mai intru pana nu plec.
la toate pe rand si in ordinea alfabetica
Fla (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Salve!
Mama , ce mult ati scris...cat am avut de citit dar ma bucur
Georgi , multa sanatate ..doftoriceste-te , ca maine tre sa fii fresh...hai ia multi ca sa iti treaca!
Andreea, ti-ai dat seama ca te-am sunat?mie m-i s*a parut ca nu?
Flavia , concediu plakut!
Vad ca pe aici se fac corecturi de proiecte, proiecte, vreau si eu multi clienti...sa se bucures seful cand se intoarce din concediu
Va pup pe toate!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"