masterat on line

masterat on line | Autor: printze

Link direct la acest mesaj

Este careva dintre voi inscris intr-o astfel de forma de invatamant? M-ar interesa tare mult, mai ales ca masterate la distanta sunt destul de "rare" (cel putin nu in domeniile care ma intereseaza pe mine)si cum la zi nu imi permit din cauza serviciului, m-ar interesa aceasta forma.
Va multumesc mult.

printze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Eu termin acum la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, master in Comunicare manageriala si resurse umane din cadrul SNSPA, forma on-line. Spune-mi ce te intereseaza?

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ma bag si eu: care sint conditiile de inscriere, romana_74 ?
Cum se procedeaza cu inscrierea? exista un site unde sa gasesc niste inforrmatii legate de specializarea ta?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Romana, te rog lumineaza-ma si pe mine ca nu am gasit pe site-ul lor nimic despre forma on-line a masteratelor. Este acelasi lucru cu IDD? Cam cat e taxa?
Multumesc mult

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Printze- este si nu prea.. adica, la forma on-line examenele se dau numai on-line, iar la forma IDD sunt examene scrise combinate cu on-line!!! Masterul meu a costat 300 $ pe an si am facut 2 ani, bani pe care ii platesti in 3 rate daca vrei, daca nu toti o data si cu nu stiu ce discount nesemnificativ.

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput