Ingineri, fosti, viitori...:) (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Si eu o sa merg peste 2 saptamani la pescuit .
Iepumic, asa este si al meu un comod, nu stiu daca a iesit de 3 ori cu Ana in parc. Aici ma bucur ca 1 data pe luna iesim cu colegii undeva in oras, plus ca se iese si la fotbal saptamanal pe pajistea de langa birou, la volei a fost prima data ieri, dar colegii au mai fost si la carting. Luna aceasta mergem la o cabanuta pe fiorduri, am vazut poze facute acolo si peisajul este superb, vom sta cateva ore si sper sa invat cum este cu pescuitul. Iar in octombrie mergem la surfing, iar eu nici nu stiu sa inot . Asa ca recunosc am alta libertate fara sot, dar il vreau langa mine, oricum nu mi-ar interzice sa merg undeva cu colegii.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
linusa spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Linusa...trecem absent nemotivat. Era mai activa in "epoca bigudiurilor". Acum de cand s-a facut sportiva, n-o mai prindem
Ba sa ma treci motivat, ca de Sambata pana Joi (ieri) am avut musafiri. Sambata si Duminica am fost la Luzern si Interlaken si dupa aia le-am spus sa se plimbe singuri.
KUKI spune:
Ok, ok, am motivat absentele. Da' sa nu se mai repete, ca nu le mai motivez decat cu spaga. Sunt, corupta rau, traiesc in Romania
Am facut cafeluta proaspatacu/fara cofeina.
Cine mai vine la o barfa mica?
Buburuzele, v-ati cumintit se pare. S-a retras Ioana la Cernica si Katik nu mai are cu cine se zbengui pe forum, de-aia e asa liniste.
Anca, sa-ti fac in ciuda. Eu azi sunt singura in birou, fara colegi, fara sefa, imi fac de cap cum vreau eu si cand vreau eu.
Partea proasta e ca lucrez si maine. Da' trece...
katik spune:
buna dimineata inginerele harnicutze!!!!
da mai kuki, nu mai am cu cine ma zbengui pe aci, ai dreptate. voi toate munciti, io frec menta, desi as avea ce face!faina cafeluta! poate ma trezeste, ca altfel slabe sanse.
ku-ki co-rup-ta! ku-ki co-rup-ta!!!!
linusa, hai ca ai motivare, mama!!!! da' mai treci si mai pove pe unde umbli, ca tare frumoasa-i elvetia aia!figura ai fost cind le-ai zis sa se plimbe singuri
otilia, hai mai, spune-ne odata vestea!!! ajungem sa nu mai dormim ziua-noaptea, asa ne fierbi!!!
iepumic, pina la urma n-am mai plecat. s-a pus si caldura din nou, in masina n-am AC. mi-e groaza de drum, ce mai! mai bine ma duc aici in parcul rozelor!!!
ionela, te punem absenta? te buzz pe mess daca nu raspunzi la apel!
mona, tu pe unde umbli? esti cumva in concediu si noi nu stim?
na, hai ca am stigatcatalogul, acu' pot sa ma duc sa ma culc (m-as duce da' degeaba ca nu pot sa dorm ).
33+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Otiliav spune:
Neata inginerele!
N-am avut nici cea mai mica intentie sa va fierb, acum am aflat si eu exact ce a facut. L-am sunat la 17.30 ca nu mai puteam si nu se intelegea nimic din ce vorbea la mobil, iar eu am ajuns la 9 acasa ca ma intalneam cu mama si Ana sa mergem la cumparaturi si am facut 2 drumuri plus stat la tobogan cu Ana. Iar el nu mai era, imi lasase mesaj ca vorbim azi ca se duce la culcare ca nu mai poate.
Nu va spun ca mi s-a rupt papucul pe drum, am venit in picioarele goale iar la intrare era lumea stransa la prajituri si m-au interogat in fatza grupului ce s-a intamplat si am o sedinta si o sa ma duc in labutele goale . In firma nu pare ciudat ca am colegi care umbla in sosete, ca-i mai comfortabil asa, dar mie imi este jena de client.
Asa cum era de asteptat, nu l-a luat, adica 1 teorie si 1 problema dar asta nu inseamna nimic. I-a spus insa ca-l primeste oricand are ea examene, nu doar la grupa lui. Si ca i-l va da cand ii va demonstra ca stie bine de tot materia, nu asa din toate cate ceva . Si ca daca greseste ceva este ca si cum a gresit totul, exact ce parere aveam eu ca vrea sa stie de 10, dar nu il vad pe el in stare de asa ceva, deci este ca si cum nu o sa i-l dea niciodata daca astea sunt pretentiile de la el, adica ori 10 ori nimic. A, si i-a mai spus ca la ea nu tin milogelile, adica sa nu indrazneasca sa zica ceva, ca toti au viatza grea nu numai el. Acum este intr-o stare de letargie, le-a psus prietenilor ca-si pierde mintile, deci nu stiu daca va mai merge in toamna la examene. Nu s-a dus nici la servici, tocmai a plecat la Giurgiu la tara cu un prieten care l-a vazut in ce hal de dezamagire este si a zis ca nu-l lasa singur.
Tare vroiam sa va fac cinste, multumesc ca ati fost alaturi de noi.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Salutare zanelor! Ce faceti?
Otilia, astept vesti!!!!
Katik, las' ca gasesti tu o modalitate sa compensezi lipsa de pescuit din sange.
Eu raportez: aseara am fost la bazin la Dinamo si a fost super, super, abia astept sa mai mergem iar astazi....cazu sifonierul pe mine tocmai azi de mi-am pus sandale cu toc ascutit si hop! la ora 13.00 tb. sa ma prezint pe santier!!! O placere, mai ales ca deja ma bat de mor. Ata ete, cand vrea fata sa fie gigea, se alege praful...asta ca sa nu mai vin eleganta la servici, ca e periculos. Dac=am vrut sa fiu inginer, nu stiu de ce mai am pretentii sa fiu si tanti eleganta si aranjata.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
KUKI spune:
Otilia, tare rau imi pare. Lasa, bine ca nu e totul pierdut, mai are sanse si e firesc si pentru el sa fie cu moralul la pamant, dupa atatea incercari.
Dar ce materie e asta, frate, de are si profesoara aia atatea pretentii, zau, asa ! Parca i-l da de la ea de acasa, eu cred ca exagereaza de-acum. Examenele se iau si cu 6 si cu 7 si cu 5, nu numai cu 10 cum vrea ea. Na, ca m-am enervat !
Anca, nu fi trista, si eu am renuntat demult sa mai vin eleganta la serviciu. Ca una-doua mai fug pana in sectie si acolo nu merge cu tocuri, fustite, flu-flu-uri si alte alea. Asa ca traiasca stilul casual cu cine l-a inventat !
iepumic spune:
Otilia, imi pare nespus de rau. Banuiam ca e genul asta de profa. Dar mi se pare totusi ca a depasit orice limita. Pana la urma el nu vrea bursa, vrea sa treaca examenul ca sa isi poata da diploma!!!!!!!! Exista posibilitatea ca el sa depuna o contestatie la senatul facultatii si sa solicite examinarea de catre o comisie din care sa nu faca parte profesoara asta.Sau sa ceara dreptul prin cerere de a da acest examen cu un alt profesor. Nu este totul pierdut si cu toate ca il inteleg perfect ca e cu nervii la pamant trebuie sa isi adune fortele si sa mai incerce o data. Sa ai mare grija cum vorbesti cu el si cum il sustii pentru ca daca este atat de deprimat exista niste riscuri...pe care nu vreau sa ti le spun pe sleau ca sa nu te sperii. Poate trece de perioada asta cu bine sau poate ramane marcat psihic....depinde de el si de cei din jurul lui...mare grija! (stiu de ce spun asta, crede-ma.
Sunt terminata..am fost pe santier pe tocuri si m-au batut sandalele de nu mai pot...nu stiu cum ajung acasa, cred ca o sa ma descalt pentru ca am rani si curge sange...deh, sandalele astea erau pentru mers cu masina si stat pe scaun, nu pentru umblat de nebuna pe jos si pe santier.Cred ca o sa imi las niste pantofi de rezerva la birou pentru situatii din astea.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
linusa spune:
Hop si eu, daca tot isi da lumea cu parerea. Otiliav, povestea asta e cam cusuta cu ata alba. Tu ai vorbit cu profa aia? I-ai cerut o intalnire sa-i auzi parerea? Varianta lui barbatu-tau o sti, dar a ei?