Ingineri, fosti, viitori...:) (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu a luat examenul , a trebuit sa-l dea cu cei de la colegiu si i s-a dat un tip nou de problema pe care evidenta ca nu a stiut s-o faca. Era normal nu ca in atatia ani sa se modifice structura materiei si tipurile de probleme. Este acasa la tocit si va merge pe 6.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele!!!

kuki, gata casuta? cum arata? bine ca te-ai reintors! ai lipsit!!! ai dreptate cu materiile din facultate si practica. si la noi a fost cu totul altceva. eu in industrie n-am lucrat dar si prin laboratoare e cu totul altceva decit prin carti. si eu am invatat pe parcurs, cel mai mult de la asistentii mei care fac treaba asta de 20 si de ani!!!

ioana, si eu pe cine mai urmaresc? sa fiti cuminti si sa va odihniti amindoi cit de mult! asteptam vesti!!!! pupik pe burtik!!!

ionela, ce mai faci tu? pe aici nu mai intri? pe mess e altceva.... ne mai vedem si pe acolo!

otilia, tinem pumnii tare, tare!!!!! sigur se termina cu bine!!!!

linusa, pe unde ai mai fost in we?

iepumic, spor la treaba!!! si mai si odihneste-te un pic!!

va pup pe toate, mai stau un pic pe aici apoi ma duc sa fac si ceva treaba, acum cit e liniste acasa (am dus copilul la o alta cresa care nu e inca in vacanta!)

32+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

otilia, am postat deodata! imi pare rau!! las' ca-l ia in 6!

32+ +Krisztina (28.07.2003)

Mergi la inceput

Sper si eu sa se termine cu bine, am munca de convingere si cu el ca tot imi spune ca nu mai are sanse.
Azi a fost aproape, poate joi i-l va da.
Linusa, stai linistita ca nu m-am suparat pe tine. Bine de el ca sunt departe ca altfel cred ca .
Eu am fost studenta si la Facultatea de Matematica dar am renuntat dupa primul an. Trebuia sa platesc una din facultati si am ales UTCB. Sunt o fire mai practica nu abstracta, mama mereu imi spune ca mai bine asa ca este sigura ca daca as fi fost profesoara eram prea exigenta , stie ce pretentii aveam de la fratele mai mic pe care trebuia sa-l meditez la mate .

Mergi la inceput

salutare inginerele!!!

gata cafeaua!!

ce-i asa liniste pe aici? v-ati concediat toate la cerere???

o zi buna va doresc, stau prin zona, poate veniti careva la cafea!!

33+ +Krisztina (28.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Vin eu, vin eu la cafea!!!!!!!! Yammie, ce buna e!
Ce faci gravidutzo?
Otilia, eu nu am ramas in invatamant pentru ca nu as fi suportat sa explic de 10 ori unori ametiti acelasi lucru...

Mai,fetelor, scrie pe fruntea mea "FRAIERA" sau ce se intampla de zilele astea ma iau cu toata lumea in bete???
Faza 1: Aseara la cumparaturi la "Mega Image", obosita si plictisita...adun eu produsele in cos pana devine suficient de greu ca abia sa il mai ridic si ma asez la rand la casa. Dupa ce stau vreo 10 min. vine randul meu, pun cosul pe tejghea (de obicei la Mega Im. nu se pun produsele pe banda ca nu e loc si casierita ti le ia direct din cos)....de data asta la casa un pustan pana in 20 de ani cu tepi in cap, fara uniforma...ma ia "de ce N-AI pus produsele pe banda?" eu: " de ce N-ATI pus produsele pe banda.." el: "nu, de ce N-AI pus..." eu: "nu, de ce N-ATI pus produsele pe banda, ca asa se vorbeste civilizat". Pauza...toata lumea se uita la mine ca la urs si imi faceau cu ochiul sa-i mai zic obraznicului cateva. Tac....cand sa platesc..aveam de dat 228.000, ii dau 230. Zice "N-ai 3000?" Am crezut ca ma apuca toti dracii (m-au apucat, da' m-am abtinut).Zic "N-am 3000, ti-am dat 10.000" si gata, plec dupa ce imi iau restul.
Faza 2. Acum 15 minute in drum spre servici, pe strada sediului Ambasadei SUA...se circula numai pe trotuarul vis-a-vis de ambasada si nu pe carosabil. Un grup de muncitori sictiriti de viata la ora 8 dormeau pe ei de-a latul trotuarului si eu ma grabeam groaznic...o iau pe langa trotuar sa ii depasesc, jandarmul urla dupa mine in lungul strazii : "domnisoara, pe trotuar se circula!"... eu "ma grabesc si trebuie sa depasesc grupul". Da' altii circula pe mijlocul strazii respective fara sa le zica nimeni nimic iar eu am o fata de terorist ce n-ai vazut!!!!!!!!
Uf....gata, mi-am varsat si eu naduful. Sper ca nu v-am plictisit prea rau!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

iepumic, da' numa' din astea nu te enerva! ca doar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul (am inchis ghilimelele!).
pe tema cu adresatul m-am certat si eu de citeva ori si mi-am dat seama ca nu are nici un rost, ca-ti minci neuronii degeaba si-i pacat ca mai ai nevoie de ei si, cica, astia nu se refac.
io m-am certat cu trei pitzipoance la buletine la politie. erau grabite, vezi-doamne si io de-abia ma tineam pe picioare. si atunci m-am bagat peste ele, desi eu eram la rind, nimeni nu m-a lasat in fata! am avut avantajul gabaritului.

io, uite, pe aici pe acasa, am liniste, taifunul e la cresa si incerc sa mai fac si eu citeceva prin casa. si, bineinteles, mai trag cite un ochi pe forum, sa vad cine a mai venit.

na, puszi si nu te mai enerva de dimineata, o sa aiba grija altii mai tirziu sa o faca!
uite, , sa nu mai fii supa!

Mergi la inceput

iepumic, uite de asta nu am mers eu pe santier, sunt si mica de inaltime si blonda iar de mistorui nimeni nu are chef. Foarte bine ca l-ai pus la punct, chiar nu trebuie sa trecem nesimtirea cu vederea , desi stim "cu o floare nu se face primavara", tot trebuie sa luptam, poate, poate reusim ceva.
Eu cele mai mari certuri le am cu fumatorii din cora sau Carrefour. Unii stiu foarte bine ca nu au voie sa fumeze inauntru fiind spatiu public si inchis, dar totusi o fac. Dar nici eu nu ma las, le atrag atentia de cate ori am ocazia, ca eu si copilul meu nu vrem sa fim fumatori pasivi din vina lor. Iar intr-o zi am avut chiar langa masa noastra un cuplu cu copil de vreo 5 ani, care si-au mai aprins si a doua tigara, atunci m-am enervat rau de tot, daca mie nu-mi pria masa macar sa-mi vars oful. Le-am zis ca daca ma mai intoxica cu mirosul lor, desfac si eu un pampers de la fimea cu parfum de kk de 1 an. Si asa s-au potolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Katik, e adevarat ca nu merita sa te enervezi pentru asa ceva ca astea sunt chestii inerente dar eram si eu obosita si nervoasa si atat mi-a trebuit Nu de alta, daca era cineva mai in varsta poate nici nu ziceam nimic, dar m-a enervat din principiu.
Otilia, hai ca am ce invata de la tine! Buna faza cu kk de .

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

buna dimineata inginerele!!!

voi deja sigur ati obosit, io de-abia am facut ochi (a doua oara ce-i drept, dimineata a plecat trupa la servici si io m-am culcat la loc) si ce bine am dormit!

deci, gata cafeaua!!!

otilia, tinem pumnii! sa ne dai vesti buneeeee!!!!!

ma duc sa beau cafeaua ca sunt cheauna, mai revin!

Mergi la inceput