Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Bronhicum sirpel tionctura de plante, e f bun, gustul e nitel alcoolizat, dar daca o poti face sa ia...eu i-am datun pic mai mult decat scrie in prospect la fiecare doza.
Pt fluidificarea mucilor Fluimucil de 100 mg, cu astea ne-am tratat si acu la ultima raceala si a fost mult mai rapida vindecarea decat in iarna.
UUUUF.
Sanatate!!!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
mersi mult! O sa incerc si eu.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
Irimellu, pai trimite numaru, shi vedem cum facem![]()
Sabinelu, n-am ce sa-tzi fac, da nu cred ca va fi la fel in nici un caz, fara gene...![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Rayuela spune:
Ultimele stiri de la Planet Bubuwood:))
Azi cind am dus-o la gradi,am aflat noutati.Mi-a povestit educatoarea,rizind cu gura pina la urechi,ccum face Bubu cind vine mincarea de la ora 12(eu intrebind daca copilu meu maninca la gradi,ca acasa nu se omoara).Cica atunci cind vine masina,Bubu se posteaza la gard si e singuru copil care incepe sa aplaude de bucurie
.
Bubu rulz,incep sa fiu de acord cu voi:))
Iacaultimele mutre bubulesti
iren spune:
Rayu ![]()
Mai, hai sa ne organizam nitzel cu intilnelile, ca va z ca nu zice nimeni nika.
Deci io-s in Bucureshti de pe 15 iulie pin pe 25, ca pe 26 plec.
Cine mai e, shi ce facem?
Dupa cum vedetzi, is pisaloaga rau, de doo pagini numa asta zic ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
copii, vorbeam cu iren si ce idee imi veni,
eu am o vecina la busteni, care are o casuta de 3 camere si inchiriaza...eu v-as lua la mine da am fix o camera si un pod, si suntem 4:D, deci...daca vreti sa veniti 2 zile???? ce parere aveti?
plus vis- a vis mai sunt care dau camere tot asa.
ganditi-va:)
facem gratar la padure ca pantofarii:)), stiu eu un loc super la o ora de mers cu plozi:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
sabina, suuper ideea ta.
io sunt prima pe lista. sa stabiliti doar data, in functie de programul fiecareia. io-s flexibila din punctul asta de vedere (vin oricand).

edit: rayu,
si sunt convinsa ca ai luat hotararea cea mai buna. bubu e de poveste in pozele alea. 

unu
doi
trei
Pegasis spune:
Mihaela, eu ii dau Anei SINUPRET, tot pe baza de plante si tot putin (45 %...
) alcoolizat. E secretolitic, nu expectorant, deci fluidizeaza secretiile. Mi se pare foarte bun. Sanatate! 
Am citit si restu', da' n-am timp acu'. Revin mai pe seara. In avanpremiera pt Rayu: mai da-i in ma'sa, nu te impiedici tu de 3 bastoane si 2 ochelari...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
mihaela_s spune:
carmen mersi! Acu' sa vad ce gasesc la farmacie, plecam imediat la plimbare si ceretez piata.
sabina, daca e sa va hotarati la Busteni si va fi in we, sper sa reusim si noi sa venim. Am stat la Busteni la o pensiune fainuta, locuri de cazare se gasesc si fara rezervare, noi asa am fost. Si nu e scump.
Asadar astept si eu data, ca sa ne inscriem!
Luna iulie suntem acasa, sotul are deplasari in fiecare sambata la Cluj si seara putem ajunge la busteni.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
Bonsoir...:-))
Io mi-s tare ocupata ca, de marti, numai in petreceri o tin
...si oboseaaala-i mare. Mai am miine un beach party si ... gata :-))
Buna treaba cu Busteniul si as vrea sa vin....ramine deci sa stabilim o data!!! Ce ziceti de 21 iulie?
Irimellu, te sun cum ajung..drum bun si petrecere frumoasa!! :-))
Va pupez
(mai ales pe Bubu)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet