Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 29
Adela99 spune:
io tocmai am plans la filmu' www.tribute.ca/synopsis.asp?m_id=735" target="_blank">asta
si mi-am propus ca deseara sa ma uit la documentarul francez www.humanite.fr/journal/2004-01-10/2004-01-10-385874" target="_blank">Le clitoris, cet inconnu ca ma gandesc ca n-o fi de plans :-)
nematics spune:
Adela, demential!
quote:
Mais comment expliquer que depuis, aucune étude psychanalytique n’ait été réalisée sur le clitoris alors qu’il y en a tant sur le p.nis ? " C’est ainsi que dans le dictionnaire de la psychanalyse, au mot " clitoris ", on trouve pour toute réponse : " voir p.nis ".
vikinga spune:
Hola scandinavilor!Am venit si eu acasa de o zi-doua, da' inca nu-mi revin din ce rahat mi se intimpla. Eu in spania nu mai calc, ca nu e de mine
Revin cind imi revin
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
doruletz spune:
adelucci,
doamne fereste si apara, la asa ceva te uiti tu? neaparat sa gasesti maine vrun duhovnic sa-i povestesti filmu (ca saracu' cre' ca de abia ar asteapta sa afle
)
yank spune:
Gata vacanta,adio Spania!Foarte frumos,dar plin de hoti.In rest totul a fost supercool.Pacat ca s-au produs evenimente nefericite.So,aveti grija cu gentile,pe unde folositi cardurile ca e bai.Pe linga astea maica-mea a facut o criza de rinichi si a intrat in spital,si eu am probleme in "paradis".
Damn,Vikule,hai la un Moet sa ne lingem ranile
Veve spune:
Leano,bine le facusi!mama lor de ticalosi!Ia trage sticloanta aproape si fa-ti abonament la living.
Vik,cum adica-n rahat?Da' yanku ce pazi?:-w Am ceva surplus de apa calda,aranjez si-un bubble bath...punem fata pe picioare!![]()
Yanku,io n-am sutit decat "rapirea din Serai",parol!...Care paradis ti se naruie,draga?
Las' ca faci tu altu'!esti baiat capabil 
Xenocidu',daca lucrezi un pic la ora aia-n jur de 5am,promitz sa-ti bag oferta promotionala cu resuscitare doo/leu...leu vechi!![]()
Mie-mi pare rau ca va merge prost,ca mie-mi merge de minune!Alaltaieri seara-mi exploda tablou' electric si ramasei la 10pm si singura cu plozi-n bezna,fara a/c,cu-n pic de telefon si oleac' de foc la tablou' cu pricina;nij nu stiam daca sa-mi scot intai plozi-afara sau sa sting oaresce flacarui de la sigurantele cu pricina.Am decis ca focu' e mai important,m-am luptat cu usita aia pana s-a stins,am folosit ultima rasuflare-a telefonului sunand la "emergency"-u' de la complex (care emerjensi aparu a doua zi pe la pranz
) si m-am culcat in caldura caldurilor;doo zile dura pana-nlocuira omuletii tablou' electric,asa c-am profitat si ne-am carat o zi la munte;nij nu-mi venea sa cred ca la juma de ora de 45 de grade,o sa pot respira aer curat de numai 20.Super!
Si cam atat!duc o existenta foarte palpitanta!Offf-off!![]()
u all!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
vikinga spune:
Lol Veve ce aventuri si la tine, da bine ca se termina cu bine la aer curat:)Yankule io la Moet vin numa virtual ca e mai sigur
ori pina ce-mi revin, vin cu o sacosa de-un leu din aia:)) si-n papuci ca tot am noi:), gata vuitoanele mama lor.Plus ca intimplarea fu pe la 9-10 noaptea si ramasesem si fara cheie la apartament, asa ca vikingii erau boschetari de toata frumusetea
. Noroc ca avu Yank cash la el si am chemat pe unu sa-mi faca yala, de lua ala bani cit pt o usa noua, ca de nu dormeam la el la hotel
In sfirsit cind am ajuns aici, am vazut insula de sus, ca nu erau nori, asta minune mare:); ce sa zic, frumusete de insula Sylt-ul asta! Moam ce bine e acasa..!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Adela99 spune:
vikinga, sa inteleg ca ti se fura vuitonu'? cu chei si carduri si tot tacamu'? ba si bagajele? uof! uof! asigurare, ceva?
doruletz:-)
mey, documentaru' ala mie nu mi-a spus mai nimic nou - ca doar is fata citita si nu numai :-)... dar, au spus ca existenta punctului G nu poate fi dovedita anatomic. a fi sau a nu fi? iata intrebarea :-)
cataghe spune:
Vikule, io cred ca de la Yanku ti se trage, ca vaz ca el atrage hotii si daca stai pe langa el intri in karma lui
. Da' acum pe bune, sorry, imi pare rau de evenimente. Culmea ar fi ca hotii sa fie capsunari de-ai nostri
.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Adela99 spune:
cataghe vad ca ai intzepenit din nou :-) de data asta la 2716 mesaje. da' puncte ti se aduna, daca mesaje nu? macar sa-ti poti schimba titulatura :-)