Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 25
iren spune:
Mihaela, io-l shtiam, da acu i l-am arata sotzului, care-i entuziasmat la culme ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
yank spune:
Hola amigos.Vikinga & yank va ureaza o zi minunata cum e si a lor
.Vad ca v-ati albastrit,schimbari multe domne pe aici,ca peste tot de altfel...![]()
Ireno,la multi ani,sanatate si pruncii sanatosi sa fie,si multa bafta in romanika.
Veve,ce facusi bre,fluierasi in biserica unde se roaga ortodoacsele si ti-ai luat nana la curutzul ala bombat?( i guess!)
Shame on you.Hai ca te
si trece supararea![]()
Xeno,lilando,mazel tov bre,si la mai mare.Xeno,cre`ka te ajunsera blestemele stim noi cui![]()
Va pumpez,ma duc la soare,mai viu....pardon,mai venim![]()
voljena spune:
quote:
Originally posted by Adela99
no, c-o avut rochie alba
vikinga & yank, distractie placuta!
si okii rosii
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by voljenaquote:
Originally posted by Adela99
no, c-o avut rochie alba
vikinga & yank, distractie placuta!
si okii rosii
no daca io trebuit nunta de noapte si paparazzi o fost grabit sa-si ia banii
doruletz spune:
nziua
deci tot aci la zodiac ramaseram? hai sa ne facem alt subect colosha la calatorii, sa-i spunem "Travel prin Scandinavia" ca precis nu ne recunoaste nimeni ![]()
vazui ca e rivolutie pe forum cu Sabina deghizata in Che!
Nu pot decat sa ma bucur de excelenta alegere a noilor moderatori Xeno si Lilu (ca pe ailalti nu-i cunosc)!
Ma speriai rau cand vazui unele propupuneri p'acolo, bine ca nu fusera aprobate! Io as fi vazut-o si pe adelucci in rolu asta, cred ca i s-ar potrivi de minune!
Ce nunta bre, ce chef, nu vazurati www.pipole.net/14689-aaron-spelling-mort.html" target="_blank">ca muri Aaron Spelling, tatucul Dallasului si al lu beverly hills? Cui ii arde de chef acuma?
Si in plus mai si pierdura suedejiiiii ![]()
mai viu io
mihaela_s spune:
dorulets, ce veste...
asa-mi trebe daca la tv merg numai desene si pe net nu prea am timp sa haladuiesc!
pe moderatoarea noua for2nity ma laud ca o cunosc din reality, e zalauanca! ii urez si ei succes!
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
Mihaelo, de ce plangi? ca pierdura suedejii sau ca muri tatucul Aaron? ![]()
Da' lena unde a disparut fratilor ca n-o mai vazui demult?!
ma uitai la filmul lu varu' si imi facu o pofta de paine calda..... Mai ales cu ulei de masline si balsamico 
Adela99 spune:
si apropo de nunti si inmormantari, Tony Blair pregateste deja inmormantarea "doamnei de fier" cu toate ca ea inca e in viata (adica ia aprobat inmormantare de stat)
si inca doua poze cu fericita pereche din care una cu
ochii inchisi de data asta :-)
suedezii is in lacrimi (si beri) iar presa sportiva incearca sa-i mobilizeze sa se uite in continuare la Campionat
Rayuela spune:
naziua!
Vreme de tot kakatu.
Suedia a plecat acasa de la Mondiale.
bre,am salivat rau la paine lu conu narancea...cihar mi-e dor de el,ia ca-l contactez
.
Voi v-ati mai strins prin sufrageria lu yanku?
fetele cu care am stat la palavre mai acu doua trei zile:v-am lasat cu okii in soare,am zis ca dispar un minut si am adormit linga fi-mea pina dimineata:)Cind m-am trezit,eram inca in sufrageria lu Irenu cred,da singura singurica:))