Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine!

Him, multumesc de urari, ce de cadouri frumoase ai primit (dar cred ca tot aia milion au fost cei mai scumpi).

Nico, Vicky sa inteleg ca la Bucale ploua? La Cluj n-a inceput inca, vedem mai pe dupa-masa ca sunt ceva nori. Si ieri a fost innorat cand am plecat eu dimi de acasa si m-am infofolit bine, ca apoi sa fuga toti norii si la amiaza si cand am plecat acasa am murit de cald.

Am pus poze cu sandalutzele, astept sa va dati cu parerea.

Fla, cum mai esti? Saptamana asta joi plecati? Rox m-a vazut din masina duminica, mersesem la un prieten de-al lui Gabi cu invitatie si tocmai plecam. Eu n-am vazut-o pe ea.

Fetelor va pe toate bine, eu inca dorm in papuci, nu stiu cat mai rezist, in fiecare dimineata tot mai greu ma ridic din pat...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza dragutelor.

Aly n-ai mai venit cu pozele aseara:) Da stai ca ma uit acu':)
Noi plecam joi noaptea.

vicky multumesc mult. Voi unde plecati?

Da chiar, la noi pare destul de senin, ieri a fost prima zi dupa multe zile urate, cand am putut iesi in tinuta de vara:)
Si m-am dus ca am avut programare la coafor si i-am zis coafezei ca m-am razgandit, ca m-am plictisit sa ma tund si suvite cred ca vreau dupa ce vin din concediu:) Noroc ca-i fata de gasca si nu s-a suparat
Si m-am ales cu o masca de par profi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!
eu ma pregatesc sa plec la examen....
nico, la noi se anunta o vreme super azi!!! da cred ca meritam si noi, ca de doua saptamani numai ploaie avem si temperaturi sub 19 grade ziua.
fla, eu te-am intrebat cand pleci la mare!! noi plecam peste vreo 2 saptamani, sper sa fie faina vremea!!! ca pana acuma am avut noroc in fiecare an....vreme super faina si dupa ce am plecat au venit inundatiile (si anul trecut si acuma 2 ani...)
fetele v-am pupat. ma duc sa ma pregatesc de plecare......

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavi bafta, iti tinem pumniui, sa ne aduci vesti bune:)
Despre vreme, acolo unde mergem noi am vazut ca vor fi cam 32 de grade in perioada in care mergem asa ca nu prea imi fac probleme

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ali sunt frumoase si finute! Sa le porti sanatoasa si fericita!
Fla o sa-mi lipsesti mult....
Lavi bafta multa! Tinem pumnii!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Fla, stiu ca am promis ca le pun aseara dar nu mi-a mers netul acasa. Am reusit cu chiu cu vai sa le pun pe mail.

Lavi, tinem pumnii!

Sun, . Si mie mi-au placut mult, imi vin bine (dar n-am pus poze incaltata cu ele, ca iubi nu era acasa si n-avea cine sa mi le faca (plus ca trebuie sa-mi fac pedichiura)... Sunt exact ce mi-am dorit, ca voiam sandale, dar e super ca au si partea aceea din spate ca la pantof si tin bine piciorul. Si tocul e exact cat la pantofii mei de dans (parol ca i-am zis la tanti sa-mi scurteze rochitza dupa pantofii aia, dar n-a vrut ea).
Sapta viitoare merg si cu rochitza la terminat, am sunat ieri si mi-a zis ca sapta asta primeste strasurile si daca merg luni cu ea, pe marti e gata.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

sper sa nu va suparati pe mine ca nu mai intru asa des dar de la munca nu prea pot mereu, pt ca am treaba, iar cand ajung acasa cu o stare de greata groaznica.... chiar nu mai am putere sa stau pe scaun in fata calculatorului. si orucum pe la 8.30- 9 mor de somn.

va multumesc inca o data pt urari

Him La multi ani!!!

Nico inca o data Casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!!!

Ali felicitari pt sandalute. Eu te sfatuiesc sa mergi cu ele prin casa, sa vezi cum te simti.

Cami bb merita orice. imi e greu sa ma gandesc la faptul ca au trecut abea 3 saptamani de greturi si mai am cel putin 6, dar daca bb e ok, suport oricat.

Fla cum se mai simte Sara?

Andreea te rog sa nu ne mai dai asemenea vesti... eu oricum sunt paranoica, si cand ma gandesc ca bb al meu e micut si firav, mi-e frica de orice.

Gagici din Bucuresti, eu vineri am rogram pana la 2, asa ca as putea veni la intalnire.... daca nu cumva imi da bb vre-o stare nasoala, dar in principue eu ma bag.

va pup pe toate cu drag

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...eu inca sunt bolnavioara...na daca m-a tras curentul acolo la apartament dar si cand o fi gata ce bucurosi o sa fim ....abia astept...
Alynutza felicitari pt noile sandalute ..poze ai?
Marinar...felicitari pt sarcina si fie ca bb sa fie sanatos si iti doresc sa ai o sarcina usoara si linistita....
Lavi..bafta multa la examen..si eu am maine un examen off si mai am si der invatat...
flavia insanatosire fetitei tale...si iti doresc concediu placut la mare si sa se faca bine fetita ta pana atunci....
vicky...si voi va duceti la mare in luna de miere...si noi tot la mare ne ducem ...mie imi place mai mult la mare...abia astept sa vina mai repede sa ne relaxam...
va pup fetele...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Marina, cum sa ne suparam pe tine, bebelul e cel mai important. Am auzit si eu ca sarcina iti da o stare de oboseala. Si nu mai fi si tu prapastioasa, ca nu face bine nimanui.
Mersi de sfat, sa stii ca am si umblat ieri putin cu ele, dar sper s vina caldura sa le incalt fara ciorapi, ca asa le voi purta la nunta.

Anca, daca vrei sa vezi poze cu sandalutzele, du-te pe link-ul Pregatiri din semnatura mea.

Fetelor, pic de somn si n-am chef de nimic. Macar azi mai trag matza de coada (vorba vine, ca am de lucru), dar maine vine sefu si iar avem sedinta... Parca nu mai am stare, ma gandesc ce putin a ramas pana la nunta si as vrea sa pot sa stau sa ma ocup de toate detaliile...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Alynutza..vazui pozele la sandalute sunt frumoase sa le stapanesti sanatoasa...dar eu nu as putea sa merg cu ele cu asa toc..poti sa mergi cu ele...ca banuiesc ca trebuie sa mergi cu ele prin casa sa te poti obisnui...si eu am luat pantofiori pt la nunta...cu tocul mic ca eu nu prea sunt invatata cu pantofi cu tocul mare...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput