Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 30
briza_marii spune:
Hei Nadia, sa fie intr-un ceas bun. Santate si o sarcina usoara! Mai fetelor, cred ca pana la urma ne va cheama clubul mamicilor, nu al nurorilor..
Pupici pt toate burticile noastre dragi!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Nadia, felicitari, ce veste super, sa ai sarcina usoara si nastere asemeni!
Him, mersi.
Nunta noastra
Pregatiri
Nadia1976 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet. Offf, sunt asa de fericita! Dupa atata timp... in sfarsit! Ii multumesc lui Dumnezeu si Fecioarei Maria ca mi-au ascultat rugile.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Alynutza spune:
Fetelor, am plecat si eu, weekend fain!
Nunta noastra
Pregatiri
cherry22 spune:
Nadia, ce veste mare! Nici nu stii cat ma bucur!Stiu cat de mult iti doreai un bb. Sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel, iar bb sa fie sanatos, frumos si mancacios. FELICITARI MAMICO!
Fetele, eu plec spre casa. Sa aveti un wk minunat, asa ca voi!
toate fetele
SunSmile spune:
WOWWWWWWWWWWWW.....NADIA m-ai facut fericita! BRAVO! Sarcina usoara si BB sanatos si mancacios! Doamne Ajuta!
Briza ai dreptate...in curand urmeaza si celelalte fete doritoare(ma numar si eu printre ele)...o sa fim nurorile-mamici!
Fetele va urez weekend placut si odihnitor! Ne auzim maine...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
camelia72 spune:
Nadia,felicitari,iubita,sa fie intr-un ceas bun ...aici,la nurori,toate visele ni se implinesc...!!!
Acum o asteptam si pe Cherry sa ne dea vestea cea mare...si pe Razuca...cine mai vrea bb?
Week-end placut,fetelor,ies afara cu copiii...mi-a venit si mezinu' acasa!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Io stau si ma intreb k prostu....cine ne deschide noua capitol? Marina te bagi? Ca esti singura priceputa.....
Nadia1976 spune:
Fetelor, va pupic pe toate. Azi am cumparat prima pereche de sosetutze ptr. COPILUL MEU! Duminica e ziua tatalui si o sa i le fac cadou sotului meu, care inca nu stie de bb;
Va pup pe toate!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
SunSmile spune:
Neata,
Ce fac fetele?...Cum???? Dormiti???....asa sa faceti!
Pe mine m-a trezit "fiul ratacitor" ca vroia afara. Macar de n-ar fi aparut scarbele alea de omizi...da' asa mi-e o lehamite....bleax....
Va doresc o zi faina! Ne auzim...