Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 24
briza_marii spune:
Gata, hai ca mai m-am linistit. De fapt voi m-ati linistit: . Nu stiu ce ma apucase aseara si azi dim de eram asa panicata. Mai ales ca sincer abia astept sa vad fata lu iubi cand m-o vedea in rochita (el nu a vaut rochita de mireasa, ca am dus-o direct la mama)...
Fla drum bun, petrecere fumoasa si LA MULTI ANI pt amandoi. Cum si noi v-om merge in grecia in sept in saptaluna de miere abia astept sa te intorci cu impresii si poze, tone de poze!
Dragelor plec la dl dr sa imi iau ceferticatul prenuptial....Ne "vedem" mai incolo.
Pup y!!!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Fetele, am fugit si eu ca am programare la coafor pentru taiat varfurile la par/stabilit coafura mireasa.
Va si ne pove maine!
Fla, sa aveti drum bun, sa aveti parte de soare si vreme frumoasa si sa va distrati de minune. Astept sa te intorci cu poze si sa-o mai punem de o intalneala.
Nunta noastra
Pregatiri
roxanicea spune:
fla cum e in zi aniversara????????????
gata bagajele? gata si cumparaturile? ati fost cumva la kaufland? cica se inaugureaza azi...dar cu siguranzta a fost si este nebunia si omoru` de pe pamant!
ce face sara? simte ca ramane singurica? ce spune de toata agitzatia cu bagaje si pregateli, din jurul ei?
drum bun fara peripetzii si cat mai putzin obositor! clipe si amintiri frumoase si va asteptam acasa cu bine! relaxatzi, odihnizti si cu zambete infinite pe chipuri!
pupici!
roxi foto
cherry22 spune:
Fla, drum bun, sa aveti vreme frumoasa, sa va distrati, sa va iubiti mult, sa aveti grija de voi si sa vii cu povestiri frumoase!
Fetele, eu plec.Sa aveti o seara frumoasa! Ne auzim maine.
toate fetele, ca azi sunt tare pupacioasa
fannna2003 spune:
intru si eu repede ca am o groaza de lucru...
vreau sa urez un sincer LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de azi si nu numai...scuze ca e cam tarziu ptr unii dar nu am avut cum intra...poate reusesc mai pe seara,inca n-am plecat de la job
pup noricile mele dragi!
PS...se pare ca mi-a scapat ceva...MARINA ASTEAPTA UN BB?????
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
Jocelyn spune:
Iote ce-am ratat eu.
La multi si fericiti ani in 3 si mai multi
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
SunSmile spune:
Da Fanna....Mari este insarcinata!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
fete dragi, mersi inca o data mult de tot de urari din toata inima
Nu cred ca mai apuc sa intru, imi pare rau ca nu le-am mai "prins" pe fetele care au intrat de la servici:)
O sa-mi fie tare dor de voi da 10 zile trec repede:)
Fla (sotie si mamica fericita)
Jocelyn spune:
Marina? Si eu nici nu am felicitat-o?
Marina, felicitari pentru sarcina, iti doresc sarcina usoara si nastere asemeni si cel mai important, sa fie bebe sanatos, frumos si destept
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
fannna2003 spune:
neamule...facem parti...felicitari marina
neamule pe unde umblii??
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118