Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 16
marinar spune:
neata
Sun pup fata luptatoare.
Fla vacanta placuta.
Si noi vrem sa plecam in we la mare, la eforie cred, pt ca soata mea e tare dornic, dar eu nu cred ca o sa fac baie de frica sa nu racesc. nici soarele nu stiu daca-mi face bine.
o zi buna va doresc!!!
marina
pozici
impreuna spune:
Mersi fetelor de urari
M-am tot uitat pe net la vreme (cel mai apropiat oras de unde mergem parca e Volos) si am vazut toata saptamana viitoare vor fi 31-33 grade cu mult soare. Saptamana asta a cam plouat, dar noi sper sa avem parte de vreme buna.
Sara e mai bine cu raceala, cu burtica tot asa. Azi dimineata am trimis kk la analize, rezultatul va fi gata abia vineri:( Dar sper sa se descurce bunicii in caz ca va fi nevoie de tratament
Nico bafta la ex, sa iei 10
Sunule pana in sept. tre sa faci tot la loc? Cum aduni toate datele? Of of...
Aly mai de napasta cu masina de cusut aveai nevoie. Sper sa se rezolve, iti trebuie acum pana la nunta?
Rox, Sun mie imi trebe musai o camera digitala, ca asta pe care o avem nu-mi mai place. Si am auzit ca dincolo sunt mai ieftine, de asta sper sa gasesc. Daca gasesc in vama la greci ar fi bine, dar as putea avea incredere in marfa lor? Risc ceva?
Flavia (sotie si mamica fericita)
NicoletaB spune:
multumesc de urari fetelor
acu sunt in pauza de cereale cu lapte si am aruncat un ochi si pe aici
kiss you all
cherry22 spune:
Ce fac fetele?
Sun scump, fii tare ca treci tu si peste asta!
Fla, cand te intorci? O sa ne lipsesti. Sanatate multa Sarei si, stai linistita, se vor descurca socrii, doar sunt baieti mari, nu? fetele frumoase
Lavi, eu inca astept berea
Marina, cum te simti azi, esti mai bine? Ai grija daca mergi la mare, sa nu intri in apa daca este rece si sa nu stai foarte mult la soare. fata burticoasa
Joce, tu cum te simti? Nu o fi cumva bb?
Andreea, sper ca tu si bb-lina sunteti bine.
Aly, fii optimista ca se rezolva toate pana la urma!
Cami, ce harnicutza ai fost. Uite niste , ca meriti
Nico, bafta la examen, tinem pumnii!
Vicky, gasim noi o zi pentru intalneala, sa poti veni si tu si cat mai multe fete.
pupi toate fetele
camelia72 spune:
Ce fac fetele?
Am si eu o intrebare...cunoasteti in Germania vreo adresa de unde se pot aduce masini sh?Sotul pleaca duminica impreuna cu niste prieteni si ma gandesc,daca nu gaseste la adresa aceea,sa mai aiba o alternativa...sa nu faca drumul degeaba!
Fug acum sa-mi iau printesa de la gradinita,dupa amiaza avem serbarea de sfarsit si trebuie sa ne pregatim toaletele...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Cami unde anume in Germania? In ce orash merg ei?
Fla vad ca eu si Rox ti-am spus aceleasi lucruri...fara sa ne vorbim! Nush ce sa-ti spun, dar comparand cu noi si bulgarii, DA..merg pe incredere la greci. Acum o sa vedeti voi ce gasiti si daca va avantajeaza! CAND TE INTORCI? ...ca nu mi-ai raspuns!
Marina pup la fata si distractie placuta! Sa nu intri in apa, ok?
Cher...pupa mama pe ea de speciala!
Mai dar Fana si Nadia kiar isi fac de cap!!! Hai sa zicem ca resul fetelor au treburi, examene, burtici....
Si ma gandeam la Zana Zanelor...ce-o mai fi facut? Caci era atat de trista...of...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
marinar spune:
Sun nu o sa intru in apa, ma gandesc ca e rece pt bb.
Fla m-ai intrebat ce vreau. As fi ipocrita sa spun ca nu-mi pasa... in ptrincipiu vreau baietzel, dar asta nu inseamna ca daca e fetitza nu o sa-mi placa. BB sa fie sanatos ca noi o sa-l iubim mult mult indiferent de sex.
marina
pozici
NicoletaB spune:
Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot.
La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA.
- Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci.
- Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior.
O femeie hotaraste sa viziteze Magazinul pentru a gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca.
>Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna:
>Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii.
>Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica:
>Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de
>frumosi.
>Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus.
>La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza:
>Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice.
>Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist!
>Dar, urca din nou La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice:
>Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi,ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici. Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj...
>Al 6 lea etaj:
>ESTI VIZITATOAREA N° 31.456.012 al acestui etaj. Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat e de imposibil sa multumesti o femeie...Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru!
NicoletaB spune:
Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste.
>La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul..
>La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate.
>Etajele de la al 3 lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!!?
NicoletaB spune:
Un baietel, curios sa afle cate ceva despre Dumnezeu merge le tatal lui si il intreaba: - Tata, Dumnezeu este barbat sa femeie? - Amandoua fiule; - Tata, dumnezeu este alb sau negru? - Amandoua fiule; - Tata, dar El iubeste copii? - Bineinteles fiule! Copilul, usor confuz, se intoarce catre tatal lui si il intreaba: - Tata, Michael Jackson este Dumnezeu?