Campionatul Mondial de fotbal - Germania 2006
Este deschis pe undeva pe forum subiectul MICROBISTILOR si nu stiu eu!!!!
azi joaca Germania -Costa Rica si Poland - Ecuador
daca este deschis subiectul cu microbisti, scuze
Elena13+
POZE
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
(...) acum o sa fac galerie la nemti in jocul cu croatia si la poland in jocul cu ecuador :)))
Elena13+
POZE
Happiness_4_us spune:
(...)
Eu o sa ma uit ocazional insa la meciurile importante o sa fiu prezenta!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
DARAEL spune:
Se pare ca a inceput Marele Cirk !
Eu tin cu arbitrii ca de obicei pentru ca ei nu pierd niciodata .......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
ana_maria222 spune:
trebuie sa fie si un circ pe undeva...ma ofer eu maimutza...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Catalin spune:
Ca urmare a cererii si a lipsei de oferta, pastram acest subiect pentru Campionatul Mondial
Pentru alte discutii va invit astfel:
1. Pariuri - CM Germania 2006
2. Ghencea vs. Groapa
3. Exista o discutie - Femeile sunt microbiste? care poate continua acolo.
Am eliminat mesajele si citatele off-topic, astfel ca discutia poate incepe.
www.gsp.ro/files/public/stuff/World_cup2006.xls" target="_blank">Tabela electronica a Campionatului Mondial - versiune desktop
V-ati uitat la Brazilia-Croatia? Cred ca a fost primul meci cu adevarat mondial... si singurul in care as fi vrut ca Brazilia sa faca egal... in rest, astept sa-i vad campioni!
Catalin
Think pink!
Catalin spune:
Din campionatul suporterelor:
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=114459" target="_blank">Anglia
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=115176" target="_blank">Australia
www.spt.ro/poze/449040d0651f6.jpg" target="_blank">Brazilia
www.prosport.ro/index.php?c=129&a=115016" target="_blank">Cehia
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=113968" target="_blank">Coreea
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=113999" target="_blank">Croatia
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=114478" target="_blank">Ecuador
www.prosport.ro/index.php?c=1&a=117582" target="_blank">Elvetia
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=117622" target="_blank">Franta
www.prosport.ro/index.php?c=143&a=113936" target="_blank">Ghana
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=114366" target="_blank">Germania
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=114972" target="_blank">Iran
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=113935" target="_blank">Italia (bonus pentru www.prosport.ro/index.php?c=605&a=115045" target="_blank">un italian super)
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=114371" target="_blank">Polonia
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=114971" target="_blank">Portugalia
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=117619" target="_blank">Spania
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=114551" target="_blank">Suedia
www.prosport.ro/index.php?c=605&a=115044" target="_blank">SUA
Catalin
Think pink!
Catalin spune:
Subiect initial: "CM - Bravo Italia!! Rusine, Zidane"
postat de meems, 10/07/2006 00:14:15
Ce finala! Italienii au invins, in ciuda tuturor greutatilor si problemelor din campionatul intern. Bravo lor!!
Iar Zidane... ce dezamagire... ce lipsa de fair-play...
Forza Italia!!!
Meems & Rianna (16 dec. 2005)
raspuns postat de vikinga, 10/07/2006 00:15:57
Bravo Italia!!!!!
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
raspuns postat de Claudelu, 10/07/2006 00:20:59
ITALIAAAA
raspuns postat de pet.cost2005, 10/07/2006 00:25:54
CAMPIONII SUNTEM NOOOIIIII ..... SUNTEM NOOOOOIIIIII .... !!!!!!!!!
FORZA ITALIAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
Fetelor, nu vreau sa supar pe nimeni, dar bucuria mea e imensa ... ca orice gest sportiv, spun suporterilor Frantei ca imi pare rau ... dar trebuia sa fie un castigator si un invins. Italia nu a mai castigat titlul mondial de 24 de ani (din '82), este al patrulea lor titlu si tocmai pentru toate necazurile din fotbalul intern aceasta victorie este binevenita.
A fost un meci extraordinar .... in ciuda parerilor pro si contra ...!!!
Despre Zidane ... pacat, un mare fotbalist ... sa faca acel gest si sa incheie cariera asa .... ma scuzati, dar pt. mine a fost un gest de maidan.
Aici este o nebunie totala si prevad o noapte alba ... sigur!
Toate cele bune tuturor! FORZA ITALIAAAAAAAAAA ... FORZA AZZURRI ... !!!!!!!!
Petro
raspuns postat de Gabbriela, 10/07/2006 00:34:04
si eu am urmarit meciurile unu si unu si ma bucur ca a castigat italia, meritau ..... FELICITARI ITALIA!
Nicole mami lui Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
raspuns postat de aelita, 10/07/2006 01:09:59
Eu zic sa nu il judecam chiar asa pe Zidane .
A fost si va ramane un mare fotbalist,un sportiv de un calm deosevit.
Orice om are scaparile lui,siin fotbal se stie ca gesturi din astea se intalnesc la orice pas .
Nu se stie ce i-a zis italianul de l-a enervat asa.
Ganditi-va ca era ultimul lui meci,ca are varsta pe care o are,nu e usor sa te hotarasti sa te retragi,pt un sportiv inseamna un gol imens,uitati-va la Maradona ce ajunsese dupa ce a fost dat afara din fotbal .
Pt ei e foarte dureros sa se retraga,si ultimul meci pt nimeninu e usor,mai ales ca ambele echipe au tras cudintii.
Tin sa mentionez ca am tinut cu Italia,ca ma bucur ca a luat cupa,nu imi plac francezii,deci nu ii apar.
Dar recunosc un fotbalist bun !
Sa nu il aruncam la cos pt un gest !
Sa ne bucuram de victoia Italiei si sa il lasam pe Zidane ca si asa la ora asta sufera cumplit,cu siguranta,ot ceea ce a facut ,adaugat faptului ca a pierdut ultima lui sansa de a tine cupa in mana .
Eu cred ca suna prea greu cuvintele "rusine Zidane " pt un sportiv de talia lui ...Sa ne amintim si bune,nu doar rele..
raspuns postat de catutza, 10/07/2006 01:17:31
Si eu ma bucur pentru Italia ! , Daca pana acum i-mi placea de Zizu ca fotbalist de acum , din seara asta m-a dezamagit. Nu e normal sa-i dai un cap in piept adversarului mai ales ca a facut gestul asta in fata a mii de spectatori si a milioane-miliarde de telespectatori. Un om ca el la nervi te ia la bataie pe strada ! Asta e parerea mea nu dati cu pietre.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
raspuns postat de pet.cost2005, 10/07/2006 01:19:36
aelita - sunt perfect de acord cu tine. Nu am vrut sa dau nastere la discutii pro si contra ... tocmai si mie imi pare rau pt. Zidane ca fotbalist, ca mare fotbalist! Dar gestul a fost ffffffff urat!
Petro
raspuns postat de bb_alinus, 10/07/2006 01:48:03
Felicitari Italia!! O spun cu inima trista de frantuzoaica... Dar asta e, la cum jucau la inceputul campionatului si chiar in meciurile de pregatire, cine ar fi crezut ca o sa ajunga in finala?
Vroiam sa mai zic ca, intradevar suna cam dur titlul: Rusine Zidane, nu putem sa transam asa, fara sa cunoastem cauza. Gestul lui a fost urat dar...asa cum ziceati, nu se stie ce io fi spus italianul...El e apreciat de francezi pt calmul si mai ales pt modestia lui...insa se pare ca are si el scaparile lui, ca noi toti!
Meems
raspuns postat de aelita, 10/07/2006 03:02:25
S-o fi luat italianul de chelia lui .
Haideti ca nu e asa o chestie nemaipomenita,ca nu vorbim de batai in strada,in fotbal stim ca nu e mci sa nu fie un cap in gura,un picior in ochi..Lacatus ii scuipa pe toti in ochi,mai stiti? Si tot a fost considerat bun fotbalist.Fiecare cu caracterul sau,nu e sah, e sport dur totusi,acolo se rup picioare,pe mine nu ma mira deloc un cap in piept.Ma mira doar de ce nu i l-a dat in gura,ca si asa lua rosu :))
Fetelor,amuzati-va un pic,ca e doar un sport !
Promit eu ca Zidane nu va va batea pe strada ! E un domn .
Altfel toti fotbalistii ar fi violenti pe strada ,mai. E vreunul care nu a dat la nervi ?
In fata lumii,doar nu voiati sa il pandeasca la vestiare .
Asta e sportul, si pt fapte exista pedepse. Eu zic ca Zidane si-a luat-o destul de rau.Hai sa-i vedem partea buna si sa uitam incidentul.
Pt ca indiferent de capul asta dat,ramane unul din cei mai mari fotbalisti ai istoriei !!Si asta atarna mai greu decat cateva scapari ale lui cu ..capul.
Dar ce gol cu capul da nu spuneti ??
raspuns postat de meems, 10/07/2006 08:59:25
Fetelor, n-am vrut sa isc discutii pe tema asta. Il apreciez si eu pe Zidane ca fotbalist, dar stau in spatele a ceea ce am afirmat: rusine pentru gestul din finala. A fost totusi capitanul echipei si ar fi trebuit sa fie un exemplu de fair-play. Sunt convinsa ca presiunea era enorma si e foarte usor sa-ti pierzi cumpatul in asemenea conditii, mai ales daca mai esti si provocat. Dar se pare ca Zidane nu e la prima scapare, cel putin comentatorii americani vorbeau de un alt incident urat cand a calcat pe spate un fotbalist din echipa adversa care era cazut pe teren.
Bb_Alinus, desi am tinut cu Italia din prima secunda, sa stii ca m-am gandit la voi si sincer, pentru tine si Phil m-as fi bucurat sa castige Franta.
Meems & Rianna (16 dec. 2005)
raspuns postat de Carmi, 10/07/2006 09:07:20
Bravo, Italia ! Ne-am bucurat enorm ca au castigat italienii, in ciuda tuturor comentariilor...
Mie imi placea Zidane...pana ieri. E stiut ca adversarii isi mai arunca ´vorbe´ pe teren, se intampla la toate meciurile, ceea ce a facut el aseara e departe de un gest sportiv. Pacat ca a iesit din fotbal cu un cartonas rosu.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , video
raspuns postat de korinna, 10/07/2006 09:09:00
Bravo Italia!!!Bravo Italia!Bravo Italia!!!!
Ma bucur enorm ca cei care au castigat au fost italienii.O meritau..chiar daca au castigat prin departajarile de la 11 m.Asta e.
Au fost impresionanti italienii in bucuria lor.Dansau..tipau....zau ca m-au impresionat.Stiau sa se bucure!
In schimb Zidane ce sa zic..are acum ceea ce si-a facut singur cu mana(capul!!) lui!Pacat!Nesportiv!La un eveniment de asa o anvergura!Cu atatia ochi pe tine!!Pacat!Asta e...a fost alegerea lui sa iasa asa din istoria fotbalului!
Inca o data:Bravo Italia!!!!
Corinna
poze cu familionu'
raspuns postat de codruta_grg, 10/07/2006 09:24:31
Bravo ITALIA!
Parerea mea e ca a fost un meci cam jalnic (calitativ). Italia a jucat la scor si astfel a castigat!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
raspuns postat de Alina, 10/07/2006 10:17:52
Bravo Italia!
Recunosc ca am tinut cu francezii,au jucat mult mai bine in meciul de aseara si cam pe tot parcursul mondialului asta.
Italienii au avut noroc cu carul:intii o grupa usoara,apoi o calificare "cadou"de la un arbitru spaniol,apoi o echipa slaba(Ucraina),apoi golurile in poarta nemtilor cu 2 minute inainte de final si in final,un francez"ghinionist"care a tras un 11m in bara.
Oricum,la CM din 2002(din Japonia si Sud Coreea)au fost eliminati pe nedrept de un aribtru care le-a anulat un gol perfect valabil.Atunci au pierdut cu Sud Coreea.
In 1994,la mondialul din USA,Italia a pierdut finala impotriva Braziliei si tot la 11m....deci italienii au fost si ei destul de ghinionisti de-a lungul istoriei .
Si mie mi se pare ca gestul lui Zidane a fost urit,nesportiv.Chiar daca era foarte tensionat,trebuia sa se stapineasca!Se specula pe marginea cuvintelor adresate lui Zidane de catre Materazzi,probabil au fost cu caracter rasist,se stie ca Zidane este fiul unor emigranti algerieni.In fine,pt mine ramine mereu un mare fotbalist.
Nu in ultimul rind,as vrea sa va spun citeva vorbe despre atmosfera acestui CM.A fost de vis!Toata lumea a concluzionat ca pe departe,a fost cel mai bine organizat CM din toate timpurile,din toate punctele de vedere!
Alina
raspuns postat de Kittie, 10/07/2006 14:39:02
Bey, da' kiar nu vretzi sa modificatzi nitzel titlu topicului? Ma ia ametzeala cand vad Rusine si Zidane alaturate intr-un slogan amenintzator!!! sunt de acord k nu fu toma dragutz, da' nu-i bine sa te joci cu nervu omului orgolios.. iar pana la momentul respectiv (btw, n-a calcat pe nimenea pe spate, cazut fiind, doar a mai dat odat' cu capu... si si-a luat suspendare 5 etape sa ceva asemanator, ma rog, fro doi ani) Zizou fu princiar...
edit si ca sa mi iau si rosiile, n-a facut nimic deosebit Italia, n-a jucat fabulos (decat fabulos de violent, k asta nu bagatzi d seama, vad) si a castigat la noroc. Meritul ei? Buffon. Motivul pentru care a luat cupa? Trezeguet si unghiul nefericit in care a sutat lovitura de departajare. Asa ca, bucurati-va, Trezeguet I-A CASTIGAT CUPA ITALIEI!
raspuns postat de daniella4, 10/07/2006 15:02:43
Felicitari campionilor!
Daniella, mama lu' Alexis
raspuns postat de Cristina_C, 10/07/2006 15:06:14
Zidane a fost astazi ales cel mai bun fotbalist al CM 2006.
Cat despre gest, cred ca a fost provocat...
Cristina,
mama lui
Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
raspuns postat de craciunitza, 10/07/2006 15:49:29
Vive la France!
Aveti aici faulturile lui Materazzi, dupa cum arata filmele astea merita mai multe capete in gura:
http://www.youtube.com/watch?v=rKGcUr0S-FU
http://www.youtube.com/watch?v=1Gyu8W1g2co
Nu m-a convins campionatul asta, prea multe meciuri terminate cu 11m, nu poti alege castigatorul pe baza de noroc.
Nu certati copiii cand viseaza!
raspuns postat de mamagiuliei, 10/07/2006 15:50:25
Cristina c - ce veste faina !
Zidane este un bun fotbalist, l-au luat si pe el nervile
Edit ca am uitat: io`l iubesc si`asa, agresiv
Squadrei Azzura !
Daria & Giulia (2004 08 16)
CristinaT spune:
Nu-mi vine sa cred ca a mai fost ales cel mai bun fotbalist!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...