Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bey ce sarbatoare e astazi
mi-a pus windows-ul in engleza si tastatura e in franceza.acum nu se m-ai pupa una cu alta.Nici macar semnul intrebarii nu stiu cum sa-l fac asta-i buna!
iote ce descoperire am facut!!!
Va aduceti aminte cum se face sa fie scrisul clar.la mine e in ceata.Cred ca tipul care mi-a reinstalat totul avea dioptrii

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danuto stiu eu ce-ai vrut tu hehehe.... stai aproape e aweroport? hai ca incerc sa-ti dibui cartierul si nu reusesc Chiar cum se zice, eu dibui sau eu dibuiesc?
Cami pai sunt exagerate unele ca sa fie ilare, si e evident ca te duce o sg persoana, doar aia de-acolo nu-s romani mey sau sunt dar pe jumate. ca daca cetatenia e una si e romana se pune, daca nu nu . Bai ce te faci cu tastatura aia, io zic sa scrii in franceza sau macar mai baga un accent circomflex ici-colo ca pricipim noi cum vine treaba.
Georgi lasa ca Stefi va fi bine, tu inchide pisiul o juma de ora , mai citesti ceva, mai dai raportul, iar il inchizi samd ca-t zic eu cu calc deschis nu mere treaba bine Hai bafta la invatat!
Noi am fost afara si e o calduraaaaaaa..... am venit si am pus gogoasa la somn ca tot mucpoasa rau e bata-i vina pe ei de much... va pup si bag o bila, sa ma relaxez. V-am zis ca de azi sunt la regimul cu banane si lapte? Am pus nitel ness in lapte..... si il beau acum...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

andora,se zice eu dibui
sau asa cred eu...
e super enervanta tastatura.nu gasesc nici un semn la locul lui
doar punctul vad ca e acelasi

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

georgiana,tin pumnii.Bafta!

a venit colegul

va pup.sa aveti o sapt. buna.
o sa intru seara pana plec sa va scriu 2-3 randuri

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Asa am facut Andora.Nu de alta, dar e obositor sa bazaie intr-una langa mine. Am invatat o legeeeeeeee...Acum iau pauza de o tigarica.

Hai ca trec si pe la optimistele mele.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aici sunt!
cupilu' face nani, am pus supa aia de morcovi (pt. regim) la fiert si ma uit pe geam cum ploua:( de fapt s-a oprit acum.
care mai e pe baricade?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut salut harnicutelor!

La noi a sunat postasul acum vreo ora ca sa-mi aduca indemnizatia si mi-a trezit fata ,bineinteles ca nu a mai adormit inapoi ,imi venea sa-l omor

S-ar putea sa fiu un pic mai libera zilele astea,il am pe cel mare la tara...ati fost cu cei mici la balci?Noi nu am ajuns...poate azi

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

revenit, cetit, pus poze noi cu motzata si motzul

Cami vezi ca azi e Sfinta Treime, sarbatoare mare.
aaaa si am pus poza cu tzestoase, nu-i prea reushita, dar au fost gustoase, dar trebuie sa hurmaresti tot albumul, ca-i la sfirsit
revin...

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da ce-i linistea asta aici?:)
Eu am scutire de la dr ca sunt bolnava, voi ce ati parit? :)

Azi am vazut soarele
Poate se sperie si virushii mei si pleaca.
Am avut programare la coafor si m-am dus pana acolo sa-i spun ca nu mai am chef sa ma tund ca m-am plictisit de freza, si nici de suvitat n-am chef, numai cand vin din concediu. Macar m-am ales cu o masca profi de par, cred ca o sa-mi ajunga tot anul

Danelutzo acuma ti-am vazut mandretea la 1 anisor, da e scumpa rau, mancaiash eu falcile astea ( mor dupa copiii cu falcute:)
Si curtea voastra e mortala cu flori si pitici

luna la mine e lege: cand doarme Sara opresc telefon/interfon si deja toata lumea stie povestea asa ca nu insista. Pe postas l-am luat la 11 metri ca numai la noi suna sa ii deschidem sa lase ce avea de lasat in cutia postala. I-am zis sa incerce si la ceilalti si s-a conformat (bun baiat:) la noi suna doar cand are ceva sa ne lase.

Cami distractie placuta cu colegul, "ne vorbim" la Moeciu

Dana mi-a zburat ieri papagalul:) Sper sa fi gasit un camin mai bun saracu, k noi uite cat am fost de neglijenti :) Tocmai cand voiam sa-i cumparam o partenera:)

Alina esti cam scumpa la vedere (cine vorbeste:) da ne bucuram ca va simtiti bine

Georgi bafta la invatatura, cred ca n-or avea aia asa note mari pt cat de bine vei sti tu materia, fie-ti mila de ei

Andreea Gogo sa treaca mucisiorii, vai rau e cu ei:(
Sambata plecati la socrela?

Oare unde a disparut Svetlana ca n-a mai zis nimic demult...

fetelor, ma duc sa ma bag inapoi in pat.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput