Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Beeey Dana da tu ce cauti pe-aci?Parca ziceai ca maine-ti pleaca soatza.Nu-l alergi?Sau de data asta sta nealergat?
... si io sint curioasa, asteptam raspunsul
Andreea eu am o pasarica pe creier cu dansatul si cum aici soatza mea ma tzopaie din an in paste, ii dau si eu cu muzica de pe casete, mai ales populara. Iar pe Isabella o dansam de cind era in burta, imagineaza-tzi o femeie cu o burta de 9 kg, cum luam burta in bratze si dansam
Mey, acum aparui eu si disparuseratzi toate ? Unde sintetzi ?
PS tot eu. Am uitat sa ma laud ca Isabella a mers astazi serios, adicatelea facea 6-8 pashi, se mai aseza ca babele, dupa care o lua de la capat.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
georgi75 spune:
Hai ma Danelutza ca o sa zica fetele iar ca io=s capul rautatilor
Da fii atenta, daca nu mai apare, inseamna ca l-a prins
Cate kile zici bre ca a avut burtaaaaaaaaaa? 9?????
Ei, si zici ca ,gata, si-a cumparat Isa picioare? Acu sa te tii mami dupa ea....
Oricum felicitari si sa-ti creasca mare si sanatoasa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
mai, nu-l alerg ,ca mi-au venit rusii.
nu v-am zis?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Georgi noua kile a avut, ca m-a pus doctorul la regim, ca intr-o luna jumate luasem 4 kile. Dupa... nimic n-am mai pus pe mine, adica de la 6 luni pina am nascut nici un gramutz. Multzumesc de urari, asha-i are picioare noi, proaspete si fragede, sa ma tzin bine de-acum. Si asha stateam pe spini pina acum ca a invatzat sa urce scarile, si eu da-i in spatele ei sa nu se rastoarne. Cu ocazia asta, face si je un pic de gimnastica.
Dana tzi-au venit rushii dar am crezut ca i-ai fugarit la Flavia . Acum am priceput, te pastrezi pentru cind se intoarce.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Bingo,Danelutza!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Dana am trimis PM..........ia de aici...mai vin in 5 min cu inca o tura
Fetele io' ascult muzica de nunta cu Nicu Paleru si parca ma simt ca la nunta cu fetele ....vreau si iooooooooooooo'
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
diadaniela spune:
Cami ,vine cineva de la Buzau sa te duca acasa sau te duci cu trenul?
hai ca vb pe mess!
oricum ,daca esti de acord vin cu colegu' la aeroport sa va intampinam.
Dana
diadaniela spune:
Miha ,ce zici ,ma ,acolo?
Dana
andora spune:
Dana, Georgi si Danelutza pup! Restul si pup cand oti aparea pe-acilea.
Danelutzo haha dansai cu burtica da? Niic al meu sot nu vrea sa se manifeste in public, v-am zis ca la nunta probam cativa pasi in hol si apoi abia intram in sala....a fost prima oara cand am dansat populara . Dar acum ador si eu si Gog muzica asta si mai ales moldoveneasca, ca e mai repezita
Georgi mai te admir daca te mai tin rezistentele si pt invatat.... Bafta si baga tare la legile alea
Dana. sa-ti traiasca rusnacii dar zic si io.. alearga-l mama si asa ca pleaca simerita si el un pup acolo-doi...
Alinutooo vorba fetelor ai ramas la nunta sa speli vasele?Unde umbli? Ce face Alexuta cu raceala? Dar tu Flavia cum te mai simti?
Ma duc la dormitor sa va daca a adormit gogoasa..noapte buna si pe maine
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
Danaaaaaa....am promis
Cami un cd e 3 lei adica aproape un euro, un dvd e 7 lei adica aproape 2 euro si soft-uri si jocuri pe dvd "e"(sunt) 2 euro.
am boooooze din herastrau de azi...2 min sa le atasez
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria