Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mmiha,la Buzau merem.la mama

Mergi la inceput

wow Flavia! naspa!
aveti grija de voi si sanatate maxima.
sa va faceti bine pana la Moeciu

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Danelutza multumim!Flavia santatate multa sa va faceti bineNu bey ange, nu io, niste prieteni au nunta. Plecam acu la chef.Pupici la toate!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Lucia,distractie placuta.
tare mi-ar place si mie sa merg la o nunta...
nici nu-mi aduc aminte cand am tzopait ultima data la nunta?!
Aici catolicii astia nu stiu ce aia nunta de nunta cu chiuieli si sarbe dealea care scot cuiele din podea
Astia de aici sunt atat de falsi!!!Inainte de nunta fac repetitii cu domnisoarele de onoare,popa,familie ca sa le iasa bine la nunta
Mori de ras!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

gata!
am fost la subiectul cu manele si m-am nervozat pe acolo.
ei dracia dracului!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami vezi ca pe prima pagina sint salvate toate capitoaleleleleleleee
Dana stziam ca nu rezisti sa nu vezi despre ce se discuta la manele
Lucia sa tzopai si pentru noi fetele din strainatatzuri, ca astia nu le au cu muzici, chef, ca-n Romanica. eu mai trag cite batuta cu Isa in bratze, noroc ca stau la casutza mea, ca la bloc ma dadeau pe mina politziei.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Dana,si eu am trecut pe la manelisti
care e faza cu dvd-urilr si cd-urile in magazine? sunt atat de scumpe incat merita mai mult sa le comandati pe net?
Apropo,sunt curioasa cat cost un dvd
sa-mi spuneti pretul in euro va rog ca sa pricep ceva

gata,a facut Maia ochisori... 6!
pup.
plecam la inot.
o zi buna.

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lucia acum dansezi ai? Distractie placuta ca sa fiu oficiala!
Mai asa e cu nuntile in strainataturi, nasul nostru e italian de la mama lui si s-a distrat mortal la nunta noastra la Moldova, fac aia niste batute si niste invarteli de te dor ochii uitandu-te. Sa fi vazut nas topaitor de-ti venea sa-l mananci ce dulce era. Iar socru-meu Dumnezeu sa-i da sanatate ca bun dansator mai e, a scos toate apele din mine pe la ce nunti am fost si el era fresh ca o zi de mai.
Cami am uita sa-ti zic aseara ca si eu am chiombeam pe net dupa circul Globus, asa e, se termina spectacolle si revin abia la toamna, insa si-a amintit Andreiuta ca la mare mai vine cate-un cic din ala ambulant... anul trecut era parca la Saturn al iesirea dinspre Mangalia, sau ma insel eu??? Tu ce aci, Buzau, Moeciu, o zi Bucuresti si atat? Bey si nu mai fa glume cu coliva, vezi daca-i vreun gol de aer pe colea bagi repejor calmantu' ca eu te vreau ... vivace
Danelutza super c-o dansezi pe Isa, eu al fel faceam cu gogoasa si cand vroiam sa-i vad dintii o-nvarteam de numa si murea de ras. Fara exceptie. Acum danseaza si singura. haha eu la ce zice acolo in test m-am gandit....am pus sotul sa l faca si auzi cica "cazma galbena" Puteam sa pariez ca e printre aia 2% din anormali
Dana mamicule nu-ti spusei eu cum e cu eergiile alea negative/ Lasa manelistii sa se nervozeze, tu relax cu noi acilea
Flaviaaaa sanatate sa va treaca beleaua de raceala odata!
Alina voi la picnic? Mucisorii Alexei ce fac?
Termin. Pupic dulcic!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cami, deci asa, postam la 17 secunde diferenta
Mmiha multumim de pontul cu CD-urile, mai noi luam de pe ODC tot ce ne trebe', ne scutste d multi banuti. Meem la Plaza, cascam ochii bine ce filme mai ruleaza si pac pe odeceu cu ele. Mai multe nu zic ca ma ocheste careva ca fac piraterie. Nu vand, doar dau cadou. La DVD-uri nu stiu cum e treaba ca noi l-am vandut mai demult, si asa nici de filme pe PC nu avem timp.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,te-am vazut la manelisti!
m-ai sustinut frumos.
eu am mai tras o tura pe acolo.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput