Cum prind leaganul in casa
Buna mamicilor,
Va rog frumos sa-mi spuneti unde gasesc suruburi de impuscat in perete, cu un inel la capat (nu doar filet) astfel incit sa pot agata leaganul copilului de ele. Am inteles ca se numesc Suruburi conexpand. Am cautat si in Bricostore, si in Practiker, dar nu aveau.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Raspunsuri
Artemis1578 spune:
Ioana, nu stiu sa te ajut cu vreo informatie, insa iti spun cum am facut eu. Am dat in grinda din hol doua gauri in care am bagat 2 suburuburi groase -cam cat un deget de-al nostru- si de ele agat sforile leaganului. Cred ca le poti procura de la orice magazin de materiale de constructii si amenajari, eu le-am luat de la o taraba cu unelte de prin targ. Copilul are 16 kg, insa nu le-am vazut ca dau semne de slabiciune. Iar lui ii place la nebunie!
Anka si Ubitu (26.06.2004)
Melania 14 spune:
Ioana noi am gasit la Practiker si erau si pe dimensiuni.Du-te si cauta-le tu pe raft ca angajatii astia "puberi" habar nu au pe ce lume traiesc.Stii cum arata?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Ioana75 spune:
Va multumesc, mamicilor.
Multumesc si moderatorului care mi-a lasat citeva ore subiectul la "Parintii intreaba", ca aici la "Know how" nu am primit nici un raspuns (am avut subiect cu aceeasi tema aici si l-am sters pentru ca nu mi-a raspuns nimeni).
Adina spune:
noi l-am prins in tocul usii. dar trebuie sa stii pe cineva care sa sudeze:). pe doua placute metalice( fixate in lemnul tocului cu cite 4 suruburi mici) a sudat cite un colier de dimensiunea tevii pe care introduci inelele leaganului. colierul are cite doua suruburi laterale care se desfac foarte usor daca vrei sa dai leaganul joc. la noi se dau in leagan si copii de 12 ani. nu le-am vopsit, sint toate dintr-un material inoxidabil.
camelia72 spune:
Noi am prins doua holshuruburi (parca asa se numesc) in tocul usii de care am agatat leaganul!Am cumparat leaganul din Selgros si avea inele in capetele sforii,e f. solid,ma tine si pe mine care am aproape 50 kg.!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Ioana75 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Melania, da, i-am intrebat pe puberii aia si au zis ca nu au.
Camelia, tot din selgros am cumparat si noi, cu inel la capat, insa sotul zice ca ii trebuie nush-ce ... abia astept sa ii arat solutiile voastre.
Gaby spune:
buna, poate este prea tarziu...dar....
noi l-am pus intre bucatarie si hol...am dat jos geamul de deasupra usii si l-am prins asa, fara suruburi, pe toc.
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
www.banisiafaceri.ro
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Noi am prins doua holshuruburi (parca asa se numesc) in tocul usii de care am agatat leaganul!
asa au facut si ai mei cand eram eu mica!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Ioana75 spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Gaby, nu e prea tirziu - si noi avem geam deasupra usii bucatariei.