Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 6
addinel spune:
neatsa la zabauce!
georgi, maine avem sectorul 2 . da, sunt imprastiati prin tot bucurestiul, fir-ar sa fie! dar ne descurcam noi, deja avem traseul facut: o cafea la nasii mei de botez, la bunica-mea un suc, la verisoara-mea fumam cate-o tzigarusha... si tot asa! si nu ma intreba de soacra, iar mi se ridica parul in cap.
trendulici, luasi diploma?
sunule, ce bine ca mai sunt si altii care mucnesc noaptea, inseamna ca nu-s singura nebuna
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
krelia spune:
Neatza la opti!!
teodora, multumesc frumos pt urari
Cumile, pliciosu' si cupilu' - pupi si la voi!!!
Of, e bine ca azi e vineri..maine seara ma dantzui si duminica dorm! ...poate iau si io un stilnox, in spirit de solidaritate cu iubi ..saracu'...
Ps..bey Cumile..mi-ai facut o pofta cu alunele tale..imi ploua'n gura, fratioare....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Adina pai ce sa fac daca e muuultaaaaa treaba?!? Noroc ca mie chiar imi place si noaptea am mai mult spor! Pup si io la zapauga nocturna!
Cumile vrei sa-ti pastrez? Io deja mi-am pocnit materialul de la o masea..era d'ala provizoriu. Sa vezi alergaturi ce-mi da Razvan cand o vedea ca i-am distrus munca!
Feteleeeeeeeeee? Geooooo? Dormi sau e maimu calare pe tine?
P.S. Bai mie deja mi-e dor de Dany!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Asa fetelor, noroc cu Dana ca v-a adus de pe pagina 2...Ca daca va prindeam eu...
Deci neata si multem de cafeluta.
si revin ca acum n-am voie de la fi-mea la calculator.Cred ca ies putin afara ca e f. frumos.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Iar o luaraaaaam cu biciul...
Bey Sunule as vrea io sa mai dorm cat vrea muschiuletul meu da fi-mea nu e de aceeasi parere
Chiar i se simte lipsa Danezei deja.Ma duc sa-i trimit un sms.
Mie mi-e lene sa ies afara.Cred ca bag o tura la spalat ca maine nu se spala si oricum o intind la tara.
O sa ies dupa amiaza.
Asa ca sunt in zona.
Flavia invat,invat...
Addinelu cum e fara pupicu?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
krelia spune:
georgi, da' ce e maine, de nu se spala???
(bien, nu cred ca as avea cand sa spal..ca maine am toata ziua plina..da'...asa...sa stie si cotzofana
quote:
Originally posted by georgi75
Cred ca bag o tura la spalat ca maine nu se spala ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by krelia
georgi, da' ce e maine, de nu se spala???
(bien, nu cred ca as avea cand sa spal..ca maine am toata ziua plina..da'...asa...sa stie si cotzofanaquote:
Originally posted by georgi75
Cred ca bag o tura la spalat ca maine nu se spala ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Nu stiu prea bine Krelia.Stiu ceva de pe la mama ca sunt Mosii de vara sau ceva de genul asta.Pomenirea mortilor... nu stiu.
Avem si POZE