Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 28
SunSmile spune:
Fetele eu plec. Ne auzim maine....Va pup si va multumesc!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
plek si eu , ca vad ca nu am cu cine vb.Mer sa ma uit la un film.
Va pup!
Somn usor!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
impreuna spune:
Sunt si eu in trecere, doar ce mi-au plecat musafirii, am terminat de facut programul pt maine, pus Sara la nani si urmez si eu imediat:)
Teo nici nu sti ce bine ma simt ca nu sunt singura in situatia asta, deja incepeam sa cred ca sunt mama denaturata:)
Stiu ca o las pe maini bune (nu mai stiu cine ma intreba, ramane cu bunicii) dar parca totusi daca nu sunt langa ea imi fac griji.
Maine mergem la analize sa stim ceva sigur.
Georgi de la anul sigur o luam cu noi, deja ne-am programat unde si cu cine mergem:) Anul asta suntem cu burlacii, la anul vom fi familii cu copii:)
Hm... oare cum petreceti voi in seara asta? Si-a citit sotul dedicatiile?:)
Bine ca mi-am amintit, noi in 15 (cand plecam) sarbatorim 3 ani de casatorie iar in 18 e ziua sotului si ii pregatesc un party surpriza cu complicitatea prietenilor nostri din Grecia:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ana_maria222 spune:
daniela..ma intrebi de ce ies?? ca sa si eu de seara ca am 2 ursi in casa (mama si tata) si nu pot sa fac nici o miscare!! !! dar gata..m-am intors!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
daniela_daneza spune:
quote:
Bine ca mi-am amintit, noi in 15 (cand plecam) sarbatorim 3 ani de casatorie iar in 18 e ziua sotului si ii pregatesc un party surpriza cu complicitatea prietenilor nostri din Grecia:)
La multi ani inainte FLAVIA , de casatorie si LA MULTI ANI sotului !
Ana maria, in regula, am inteles!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
impreuna spune:
Mersi Dany
Va cinstesc inainte sa plec, dau sampania
ana_maria222 spune:
hei optimistelor!!!!!!!! ce e linistea asta aici???????
multe poze
HAI DINAMO!!!!
addinel spune:
salutare!
suntem in criza am terminat bagajele si nu gasim nici un lacatel pentru bagaj. le-am pus pe toate undeva bine. oooof, murphy asta!
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by addinel
salutare!
suntem in criza am terminat bagajele si nu gasim nici un lacatel pentru bagaj. le-am pus pe toate undeva bine. oooof, murphy asta!
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
voi unde mai plecati???
multe poze
HAI DINAMO!!!!