Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Corina de la "magadoaie"? Mi-au lasat frumusetea de jeep fara oglinzi??? Offfffffff....i-as bate cu biciul pe astia...imi pare rau, pui!
Eu ce sa am....sufletul ravasit si mintea tzandari. V-am zis ca ai mei colegi(de la locul 1 de munca...ala important) au facut o duda pe un echipament care era copilul meu. Intamplator aveam pe el toata informatia din nov 2005 pana acum. Si duminica seara si ieri noapte n-am dormit deloc. Am incercat sa recuperez tot si sa-l stabilizez. La 3 dimineata am ajuns acolo si am continuat sa ne luptam cu erorile din sistem. Aveam si back-up-ul facut si asteptam sa copieze dintr-o parte in alta. Si au venit "briliantii" colegi de la IT care ieri m-au lasat singura si nush ce mama naibii au facut ca au dat totul pe jos. Si cand sistemul a dat eroare...salvati sau stergeti ei au dat DELETE!!!!
SUTE si SUTE de ore nedormite, nervi, tone de giga de informatie ultra secreta, toate documentele de importanta nationala si nu numai, TOATA munca mea din ultimile 8 luni a disparut!!! Sunt pur si simplu socata....nu stiu ce sa fac mai departe! Deja cei doi au primit preavizul si sincer chiar imi pare rau pt ei. Dar eu ce fac? Noi k institutie care depindeam de TOT ce era acolo ce facem? Eu cate nopti si zile trebuie sa nu dorm ca sa refac macar o parte pana in septembrie...lasand la o parte proiectele deja in curs???
Ma scuzati ca m-am intins, dar sunt atat de trista incat imi vine sa urlu....

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la zabauce. sunt cam plouata, am dormit putin si prost azi-noape, ma rog... sper sa imi revin repede!

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

of mey cupil ce vesti de kko!!! imi pare tare rau si sper sa se rezolve intr-un fel. poate mai uiti un pic.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Salutare optimistelor...

Offf ... ce-i cu ziua asta ... toata lumea e necajita...

Mami ... nici nu stiu ce sa-ti zic... ca stiu cate nopti nedormite ai stat ca sa-ti faci treaba, multa putere de munca sa refaci proiectele..

Kreliutz ... bafta multa si tie..

Pliciulinu ... imi pare rau pt tine... da las ca iei alte oglinzi ...

Ma duc sa-mi fac o si mai revin un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Sunule da monstrul tau e orb acuma, si eu si mai rau sa ma vezi ce ritm de intors capu am....

da trendule imi iau altele, dar daca vreau sa le iau pe casco astept cel putin o luna (de mers fara oglinzi, nu e f placut), daca nu apelez la casco...in fine, nu ma intreba cate sute de euro costa....deci oricum nu e bine...

Sunule of, se pare ca nu e cea mai buna zi azi...da io te iubi mult

pupicii la voi fete, fiti optimiste si pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari. Am reusit si eu sa fac oki...Mey pe-aici e toata lumea suparata? Hai ca va dau io multi, multi pupici sa va mai treaca

Multumesc de urari pentru colegu' si promit nu numai sa-i transmit, dar sa-i si arat sa vada cu okii lui.E bine asa Flavia?
Alina nu am pregatit nimic.Anul asta nu vreau si nici el nu vrea musafiri acasa.O sa iesim mai bine in oras si gata.

Sunule imi pare rau de tot si poate se mai rezolva ceva.

Nu va mai iau pe toate la rand ca nu mi-am baut cafeaua si fug repede..Stau la cafea cu voi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Pliciulinu ... ca sa treaca supararea... si durerile de gat..

Mami .... ai grija de tine...

Mergi la inceput

bey io nu cred in superstitii, dar vad ca azi e o zi de kko!:(
mie mi-a stricat-o un (soacra) cu un telefon, da' nu i-am raspuns

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nasica , fara cuvinte! Imi pare rau !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

dany, tu ce ai iubita? de ce esti supi asa rau pe colegi?

alexa

Mergi la inceput