Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Miha68 spune:
Buna feteleeeeeeeeeee
Am mai taiat 2 examene de pe lista... mai sunt 3 si practica, dar mai raman cu seminariile la 3 cursuri si lucrarea pt o diploma, astea separat de facultate, deci cam pe 15 iulie sunt liberaaaaaaaaaaaa!
Tin sa va spun ca ii dau dintisorii celei mici ... mie mi s-a parut cam devreme ca are 5 luni si 9 zile, da' asta e!
Azi topai de incantare ca vine mami a mea la noi in iulie si o sa ma rasfete muuuuuuuuuult!!!
S-aveti o zi superba si fericita!
Pupici superoptimisti
Miha
andreea_trend spune:
Buna optimistelor!!!
Gata... am mai scapat si eu de un examen ... acum nu mai am decat restantza de vineri ... de care ma voi apuca de pe acum de invatat...
Mami te astept ....
O duminica placuta optimistelor
addinel spune:
salutareeeeeee
eu butonez de zor, dar cu mare drag si spor pentru ca am aflat ca am luat examenul la statistica!!! uraaaaaa! nu-mi vine inca sa cred, m-am uitat de 5 ori, l-am pus si pe pupicu si pe prietena mea acre e cu mine si la faculta (ea a picat din pacate). bai, sunt tare (laudatorii mi-au murit, dar nu conteaza, ca ma descurc si singura ).
fug la butonat, pana maine dimineata trebuie sa termin ceva si in plus diseara iar impartim invitatii.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
teodora35 spune:
miha stai linistita si fetitei mele tot la 5 luni i-a dat primul dintisor la 6 luni al doilea si tot asa am zis si eu ca e prea devreme dar uite ca nici nu are probleme cu ei are aproape 12 ani.
Addinel ma bucur ca ai luat examenul mult succes in continuare
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Miha68 spune:
Teodora ma bucur sa aflu ca si fetitei tale tot asa i-au dat dintisorii, sper sa fie totul ok!
Fetelor felicitari pt examene!! Si note maxime la cele pe care le mai aveti de dat!
Miha
andreea_trend spune:
Felicitariiiii .... ai scapat de meditatii
quote:
Originally posted by addinel
...am luat examenul la statistica!!! uraaaaaa! nu-mi vine inca sa cred, m-am uitat de 5 ori
iri_sori spune:
felicitari fetelor si bafta in continuare
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
SunSmile spune:
Buna fetele,
Felicitari pt reusite, studentelor!
Dany hai mai repede ca ne e dor de tine....
Acush va pup, merg sa despaketez si sa vaz care-i duda....trebuia sa fie una si sa ma astepte pe mine s-o rezolv!
Revin...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Salutari.
Felicitari studentelelor.Si spor la invatat la restul (si mie)
Sunt tare obosita ca ma culca numai spre dimineatza.E fff mult de invatat asa ca m-am hotarat sa o duc pe Stef la tara saptamana asta.Sa vedem ce va face.Dar nu pot altfel.Ea ma solicita foarte mult ziua si seara sunt frantaaaa.
Trendule pierdusi banii de la Addinelu pe meditatie.
Sunule bun ravenit.Hai sa vina si Daneza sa fie trupa completa.
si revin.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE