Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Ileana2000,as vrea sa-i ajut si eu pe batrani si pe copii,dar nu stiu cum si unde sa trimet banii,ma poti ajuta si pe mine?te rog din suflet "hellp me",astept raspunsul tau pe adresa mea de e-mail.
Ken,nu mai plange stai linistita ca o sa vina si vremea cand ve-ti fi iarasi impreuna love-love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

PAULA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor intrebati la subiectul la care vreti sa donati bani care strange banii din strainatate,trimisi in plic.
La un subiect anterior,pt barbye,se ocupa oana_b si lorelei_19 .Dati-le un PM si sunt sigura ca va vor ajuta cu informatii.

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Tinatache dulapurile sunt construite in perete,cel putin la casele vechi.
Casa in care stam noi a fost construita acum 20 de ani;am un dulap cu sertare subtiri si multe,cica e pentru kimono-uri.

Stefania,mami de David si Patricia

aha, de aia nu se vad la prima ochire. Casa in care stati voi e tot din lemn? Stiu ca din cauza cutremurelor nu se faceau din altceva dar acuma nu stiu cum e. Apropo, voi cum v-ati obisnuit cu cutremurele? Eu mi le amintesc perfect pe alea 2 unul dupa altul din Ro, pe cand eram copii, si ma cam ia cu friguri cand ma gandesc.
Multumesc de raspunsuri, poate vi se par naive intrebarile mele dar eu abia descopar Japonia si imi dau seama cat de controversata e. Nici nu stiam ca au incercat sa cucereasca restul Asiei, mai ales China.
Numai bine!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

IN legatura cu cutremurele....unde stateam eu nu prea erau...mai rare...taifunuri de mare intensitate tot la fel.Cit despre tara in sine chiar daca am locuit acolo si vom mai locui....mai avem multe lucruri cidate si frumoase de aflat. si sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Fetelor eu plec in Romania duminica,pe 19...Daca puteti si vreti sa trimiteti banii prin posta la mine pot sa-i iau eu.Nu am intrat inca la subiect dar sigur trebuie sa fie cineva din Bucuresti cu care ma pot intalni sa dau banii...Astept PM-uri sa va dau adresa mea...

Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi

Mergi la inceput

PIKA numai bine distractie placuta si pofta buna la...sarmale.

Mergi la inceput

Multumesc ken!Abia astept,mai ales ca nu am mai fost in tara de aproape 4 ani.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Pika-Pika, distractie placuta in Romania.
Tinatache, in legatura cu cutremurele, cred ca nu sunt mai speriata de cutremure in Japonia, decat eram in Romania. Imi aduc aminte perfect de cutremurul din 1990. Se clatina apartamentul nostru de la etajul 6, din Bucuresti, de credeam ca se va prabusi blocul in urmatoarea secunda.
Cred ca e vorba de soarta, iar cladirile din Japonia sunt oricum mai solide decat cele din Romania.

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)

Mergi la inceput

ocris multumesc frumos!
paula_mea si ileana2000 au ajuns azi banii,chiar de dimineata.Am luat legatura si cu liliana csaki ,unul dintre moderatorii care se ocupa cu strangerea banilor,am nr ei de tel si o sa ma intalnesc cu ea cum ajung in tara.

poze cu noi

Mergi la inceput